• VIDEO: Balcers gūst vārtus Sharks zaudējumā pagarinājumā

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    2. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NHL
    Latvijas hokejists Rūdolfs Balcers otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā guva vārtus, tiekot pie rezultativitātes punkta jau piekto spēli pēc kārtas, taču tas neglāba viņa pārstāvēto Sanhosē Sharks no neveiksmes pagarinājumā.

    Sharks izbraukumā ar rezultātu 2:3 (0:0, 1:2, 1:0, 0:1) piekāpās Tampabejas Lightning, piedzīvojot ceturto zaudējumu pēdējās piecās spēlēs.

    Balcers guva komandas pirmos vārtus, kad spēles 25.minūtē vārtu priekšā laboja Marka Eduāra Vlasiča izpildītā metiena trajektoriju un palīdzēja ripai nokļūt vārtos.

    Latvijas hokejists šajā spēlē uz ledus bija 13 minūtes un 30 sekundes, no kurām 35 sekundes arī spēlēja mazākumā. Gūtajiem vārtiem viņš pievienoja divu minūšu noraidījumu, divus metienus pa vārtiem un trīs spēka paņēmienus, noslēdzot spēli ar lietderības koeficientu +1.

    Balcers, tiekot pie rezultativitātes punktiem jau piekto spēli pēc kārtas, ir pietuvojies Sergeja Žoltoka NHL sasniegumam. Žoltokam 2003.gadā Minesotas Wild rindās izdevās tikt pie rezultativitātes punktiem sešas spēles pēc kārtas.

    Otrus vārtus Sanhosē vienības labā guva Logans Kutūrs, bet mājinieku labā uzvaras vārtus guva Viktors Hedmans.

    Citā spēlē Teodora Bļugera Pitsburgas Penguins savā laukumā ar rezultātu 3:4 (2:2, 1:1, 0:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās Vašingtonas Capitals, bet Zemgus Girgensona Bufalo Sabres izbraukumā atzina Vegasas Golden Knights pārākumu, zaudējot ar 5:2 (2:0, 2:1, 1:1). Abi mači tika aizvadīti bez latviešu dalības, jo Bļugers atgūstās pēc žokļa operācijas, bet Girgensons dziedē iepriekš gūto savainojumu.

    Sharks ar izcīnītiem 48 punktiem 46 spēlēs Rietumu konferencē ierindojas desmitajā vietā, bet Austrumu konferencē Penguins ar 62 punktiem 46 spēlēs atrodas piektajā vietā un Sabres ar 35 punktiem 45 mačos ieņem 13.pozīciju.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē