• Valkā grupējums uzbrūk iedzīvotājiem – spīdzināts un noslepkavots vīrietis

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    1. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Saskaņā ar pētījumu un aptauju rezultātiem 87% Latvijas iedzīvotāju uzskata, ka mūsu valsts ir droša dzīvošanai. Kopumā tā arī ir, taču informatīvā raidījuma 360TV Ziņneši žurnālisti saņēma informāciju, ka Valkā uzdarbojas kāds grupējums, kurš uzbrūkot vietējiem iedzīvotājiem.

    Kā liecina vietējie iedzīvotāji un laikraksts «Ziemeļlatvija», tad kriminālnoziegumi pilsētā ir bieža parādība. Septembrī notika slepkavība, oktobrī divas smagas piekaušanas, viena no tām ar smagām sekām. Ievainotais šobrīd atrodas Rīgā un cīnās ar smagiem miesas bojājumiem. Vietējie apzinās, ka ar šo bandu ielaisties nevar, jo beigās gaidāms pavisam slikts iznākums.

    Valkas domes priekšsēdētajā Valda Gibala-Lesiņa par ziņotajiem gadījumiem ir informēta.

    «Jā, arī līdz domei ir nonākuši šie gadījumi. 27. novembrī tika sasaukta sapulce, kurā piedalījās valsts policija, pašvaldības policija, probācijas dienests, izmeklēšanas dienesta pārstāve un izpilddirektore.»

    Pārrunājot visus minētos kriminālos gadījumus, domes priekšsēdētāja uzskata, ka uztraukumam nav pamata. Tomēr vietējais laikraksts «Ziemeļlatvija» uzskata citādāk, jo viņiem policija kā medijam ziņas nesniedz par notikušo To dara satraukti iedzīvotāji.

    «Es atklāti saku, ka policija mums šādu informāciju nesniedza. Par slepkavību septembrī uzzinājām no telefona zvana, kur mums stāstīja, ka Valkā esot noslepkavots vīrietis, kurš ir spīdzināts.»

    Domes pārstāvji uzskata, ka noziegumu skaits ir salīdzinoši mazs, ja vērtē, kāds tas ir citos novados. Tomēr viņi aicina, ja iedzīvotāji redz kādu netaisnību, nekavējoties ir jāziņo attiecīgajām varas iestādēm.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē