• The Sound Poets dosies akustiskā tūrē ar jaunu studijas ierakstu

    Aktuāli
    Santa.lv
    Santa.lv
    6. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    No 15. novembra grupu The Sound Poets varēs satikt astoņās koncertvietās ar akustisko koncertprogrammu «Pie vienas uguns». Lai gan nosaukums tāds pats kā pavasara tūrei, tomēr šī nedaudz atšķirsies ar programmu, kā arī ar to, ka būs iespēja akustiskās versijas paņemt līdzi uz mājām.

    Jānis Aišpurs: «Akustiskās programmas ir kļuvušas par mūsu otro identitāti, ja tā var teikt, ir cilvēki, kas gaida tieši tās. Tāpēc turpinām iepazīt dažādas koncertvietas Latvijā. Tāpat ne vienu reizi vien pēc akustiskajiem koncertiem esam saņēmuši jautājumu, kur var paklausīties tieši šo dziesmas versiju. Tāpēc spriedām, ka šos jautājumus un aranžijas nevar atstāt bez uzmanības un nolēmām, ka izveidosim mums mīļu visu iepriekšējo akustisko tūru dziesmu izlasi.»
    Šis ir grupas piektais studijas albums, kurā iekļauta 12 dziesmu izlase īpaši radītā akustiskajā aranžējumā. Albums «Klusāk” ierakstīts 2023. gada vasarā un rudenī Latvijas Radio 1. studijā un grupas studijā.   

    Jaunās aranžijas kā ierasts radījuši paši grupas dalībnieki. Ieraksta režisors – Krišjānis Geidāns, māsteringa un miksa inženieris – Gatis Zaķis. Vizuālais risinājums  – Verners Timoško.

    Jaunais ieraksts ir klausām grupas straumēšanas platformās, savukārt pie fiziska albuma pirmie tiks klāt akustisko koncertu apmeklētāji. Klausies jaunie ierakstu «Klusāk» šeit: https://open.spotify.com/album/7eLlrqaCHD0sF5FVCpezQH?si=9fijwK8rRAqLf-QBfVkhuw.

    Akustiskā koncertsērija «Pie vienas uguns» – 15. novembrī Ogres novada Kultūras centrā, 19. novembrī koncertzālē «Cēsis», 22. novembrī Kultūras centrā «Ulbrokas Pērle», 25. novembrī Limbažu Kultūras namā, 1. decembrī Talsu Tautas namā, 2. decembrī Slampes Kultūras pilī, 9. decembrī Kuldīgas kultūras centrā un 10. decembrī Bauskas Kultūras centrā.

    Biļetes uz visiem koncertiem iespējams iegādāties «Biļešu paradīze» interneta vietnēs un kasēs.

    The Sound Poets ir Jānis Aišpurs, Kārlis Josts, Normunds Lukša, Pēteris Lunde un Undīne Balode.

    Klausies The Sound Poets un seko līdzi jaunumiem:

    https://linktr.ee/thesoundpoets
    https://www.instagram.com/thesoundpoets/
    https://www.facebook.com/thesoundpoets
    https://www.thesoundpoets.lv

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē