• Skumji, bet jādara: Vaikule gatava šķirties no savas Sarkangalvītes

    Auto
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    27. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Inese Vaikule.
    Foto: Facebook
    Inese Vaikule.
    LTV raidījuma «4. Studija» un Radio SWH ziņu vadītāja Inese Vaikule pēc piecu gadu «draudzības» šķiras no savas iemīļotās automašīnas.

    Žurnāliste Inese Vaikule atzīst – tā sanācis, ka pārdošanā jāizliek savs «Citroën C3», ar kuru nobraukti vien nepilni 80 000 kilometri, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve». «Manai mīlulītei – kā es viņu saucu sarkangalvītei – pieci gadi apritējuši, līzings nomaksāts, tad nu sāku domāt, ka vajadzētu kaut ko pamainīt.

    Skumji ir, bet jāšķiras. Es jau būtu gatava ar to braukt vēl, bet esmu jau pasūtījusi nākamo mašīnu,» atklāj Inese.

    Viņa bilst, ka par stilīgo un sportisko braucamo gribētu mazliet virs 10 000 eiro. «Mans nākamais auto būs sarkana «Škoda». Vai būs jaudīgāka nekā «Sarkangalvīte», nezinu. Vienkārši mums, meitenēm, patīk kaut ko pamainīt,» nosmej viņa.

    «Sarkangalvīti» žurnāliste nebeidz vien slavēt: «Automātiskā ātrumkārba, atpakaļskata kamera, parkošanās sensori, tikko mainīti un pilnīgi jauni bremžu diski un kluči, kā arī veikts pilns serviss pie dīlera. Nupat izieta tehniskā apskate, kas derīga līdz nākamā gada 13. oktobrim, nomaksāts arī ceļa nodoklis.»

    Ineses Vaikules Sarkangalvīte.
    Ineses Vaikules Sarkangalvīte.

    Viņa uzsver, ka auto nav piedzīvojis nevienu ceļu satiksmes negadījumus. «Laba, uzticama un jauka mašīna, un es ar to braucu kā tāds rāms susurs. Visbiežākais maršruts man bija no mājām uz darbu un atpakaļ. Vēl arī devos izbraucienos pa Latviju. Ārzemēs tā nekad nav bijusi, pat ne Kuršu kāpā,» saka Inese un uzteic arī patriotisko krāsojumu. «Jau oriģināli tāds bija, es tur neko neesmu darījusi. Šis ir pirmais auto, kas bija pa īstam tikai mans. Pirms tam mums ar vīru uz diviem bija viens ģimenes auto. Beidzamos piecus gadus man bija pašai savējais, un daža laba slavenība tajā arī ir braukusi,» atklāj žurnāliste.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē