• Senioru zvanu centrs joprojām darbojas

    Sabiedrība
    Ievas Padomu Avīze
    Ievas Padomu Avīze
    3. janvāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Senioru zvanu centrā Rīgā katru darbadienu no plkst. 10 līdz 14 darbojas brīvprātīgie seniori, kuriem var piezvanīt ikviens seniors, lai saņemtu informāciju par brīvprātīgā darba iespējām Rīgas pašvaldībā, aktuāliem kultūras pasākumiem vai brīvā laika pavadīšanas iespējām.

    Taču var piezvanīt arī tāpēc, lai aprunātos par kādu sev svarīgu tēmu, jo nav noslēpums, ka daudzi jūtas pagalam vientuļi un atrast saprotošus domubiedrus nav nemaz tik viegli. 

    Senioru zvanu centra tālruņa numuri ir 20224913, 25643438 un 29438355. Lai brīvprātīgie varētu pilnvērtīgi sniegt atbildes uz saņemtajiem jautājumiem, zvanu centrā ir nodrošināta informācija par visiem senioriem aktuāliem jautājumiem.

    Savukārt tie, kas paši jūt aicinājumu šajā brīvprātīgo darbā iesaistīties, lai liktu lietā gan savas zināšanas, gan savu dzīves pieredzi, droši var pieteikties un nākt zvanu centrā darboties, izvēlēties sev ērtāko laiku un dienu. Vairāk var uzzināt pa tālruni 67037114 (Aija) vai 67105680 (Gunta).

    Projektu «Ziņas senioriem» finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par «Ziņas senioriem» saturu atbild «Žurnāls Santa».

    Ziņas senioriem

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē