• Šausmas Gaiļezera slimnīcā. Pacients piekauj bezpalīdzīgu slimnieku un aizbēg

    Fiziska vardarbība
    Estere Jansone
    26. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Šokējošs incidents noticis Gaiļezera slimnīcā. Kāds pacients nakts vidū sācis sist palātas biedru, kas atguvies pēc nopietnas galvas smadzeņu operācijas. Policija sākusi administratīvā pārkāpuma procesu.

    «Gaiļezera slimnīcā mans tēvs (1.grupas invalīds) piedzīvoja uzbrukumu. Naktī uz otrdienu (ap 1–2naktī) tēvs pamodās no sitieniem pa galvu, ko izdarīja cits palātas biedrs,» sociālajos tīklos raksta kāda sieviete. Viņa skaidro, ka palātā esot uzturējušies tikai viņas tēvs un palātas biedrs, kurš ilgstoši lietojis alkoholu un jau ir bijis agresīvs pret personālu, tādēļ pat bijis piesiets pie gultas, bet ticis vaļā.

    Nakts vidū agresīvais pacients esot sācis sist savu palātas biedru, kas slimnīcā atradās pēc galvas smadzeņu operācijas un gaidīja staru terapiju. Tā kā vīrietim jau bijusi trešā operācija, viņam bijušas grūtības saprast apkārt notiekošo. Agresīvais pacients mērķtiecīgi vērsis sitienus tieši uz operēto galvas pusi, tādā veidā radot nopietnu apraudējumu viņa veselībai. Pēc uzbrukuma izdarīšanas pacients aizbēdzis no slimnīcas, bet personāls par situāciju uzzinājis tikai no rīta.

    Valsts policija apliecina, ka saistībā ar notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process un nozīmēta ekspertīze. Iespējamā vainīgā persona ir noskaidrota.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē