• Policija pret divām personām izbeigusi kriminālprocesu futbola aģenta Bezzubova slepkavības izmeklēšanā

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    28. janvāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Valsts policija (VP) pret divām personām izbeigusi kriminālprocesu futbola aģenta Romāna Bezzubova slepkavības izmeklēšanā.

    Patlaban kriminālprocesā ir sešas aizdomās turētas personas, bet attiecībā pret četrām personām ir izdalīts atsevišķs kriminālprocess par noziedzīga nodarījuma pēdu iepriekš neapsolītu slēpšanu un neziņošanu par noziegumu, aģentūra LETA noskaidroja VP Sabiedrisko attiecību nodaļā.

    Pret divām personām kriminālprocess izbeigts, jo izmeklēšanas laikā pārbaudot informāciju, šo personu saistība ar notikušo neapstiprinājās.

    Tāpat policija par nozieguma izdarīšanu turpina meklēt Ivanu Agapitovu un Denisu Konaškinu un aicina atsaukties ikvienu, kura rīcībā ir informācija par viņu atrašanās vietu. Informēt policiju iespējams, zvanot pa tālruņa numuru 28 601 498 vai rakstot e-pastu uz adresi [email protected]. Anonimitāte ir garantēta.

    Pērnā gada nogalē abi vīrieši pat tika iekļauti Eiropas meklētāko noziedznieku kampaņā.

    Policija pērn publiski paziņoja, ka nozieguma motīvus ir apzinājusi un strādā ar divām versijām, taču likumsargi sliecas uzskatīt, ka noziegums nav saistīts ar Bezzubova profesionālo darbību. Tagad VP Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūrai LETA neprecizēja, tieši ar kādām versijām tiek strādāts.

    «Aizdomās turēto personu lomas ir dažādas. Nozieguma motīvi vēl tiek skaidroti, ir vairākas versijas, kuras tiek pārbaudītas,» norādīja nodaļā.

    Patlaban nav zināms, kad lietu nodos prokuratūrai kriminālvajāšanai.

    Bezzubovs tika nošauts 2021.gada 14.aprīļa rītā Rīgā, Purvciemā. Izbraucot uz Gunāra Astras ielas, Bezzubova vadītajai automašīnai tika aizšķērsots ceļš un futbola aģenta virzienā no automātiskā ieroča tika raidīti vairāki šāvieni.

    Nākamajā naktī Mežaparkā tika atrasta sadedzināta uzbrukumā izmantotā automašīna BMW X5.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē