• Pēc brauciena uz Ķīnu no Stabilitātei! padzen Pleškāni

    Saeima
    Estere Jansone
    24. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Viktorija Pleškāne.
    Foto: F64
    Viktorija Pleškāne.
    Pēc skandāliem apvītā deputātu brauciena uz Ķīnu no frakcijas «Stabilitātei» izslēgta Saeimas deputāte Viktorija Pleškāne.

    Vēl pagājušajā nedēļā vesela Saiemas deputātu delegācija viesojās Ķīnā, kur apmeklēja dažādus pasākumus, tikās ar sadarbības partneriem un devās ekskursijās. Taču uzreiz pēc brauciena no frakcijas «Stabilitātei» izslēgta viena no Saeimas «ekskursantiem» –  Viktorija Pleškāne.

    Komentējot lēmumu, frakcijas vadītājs Rosļikovs no konkrētiem skaidrojumiem atturējās, bet paziņoja, ka «Stabilitātei» ir vienīgais politiskais spēks, kas neveic nekādu sadarbību ar «varas bloku» un frakcijas deputāti «nav nekādos amatos». Rosļikovs gan noliedza, ka Pleškānes izslēgšana ir saistīta ar neseno braucienu. Pērnā gada martā arī deputāte Glorija Grevcova pameta gan partiju, gan «Stabilitātei» frakciju. Pēc Pleškānes izslēgšanas, «Stabilitātei» Saeimas frakcijā tagad būs deviņi deputāti.

    Saeimas deputātu ceļojums uz Ķīnu
    Saeimas deputātu ceļojums uz Ķīnu

    Pagājušās nedēļas komandējumā uz Ķīnu devušies «Latvija pirmajā vietā» deputāti Ainārs un Ričards Šleseri, Ramona Petraviča, Linda Liepiņa un Kristaps Krištopans. Tāpat braucienā pievienojušies partijas «Stabilitāte» biedre Viktorija Pleškāne un «Nacionālā Apvienība» biedri Edmunds Teirumnieks un kādreizējais Saeimas deputāts Aleksandrs Kiršteins. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē