• No Siguldas novada krīzes centra aizbēguši četri jaunieši

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    1. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Valsts policija meklē no krīzes centra Siguldas novadā aizgājušu pusaudžu kompāniju, aģentūru LETA informēja policija.

    Siguldas iecirknis meklē bezvēsts prombūtnē esošu nepilngadīgu jauniešu kompāniju, kura devušies prom no Siguldas novadā esoša krīzes centra un līdz šim brīdim nav atgriezušies.

    Pēdējo reizi personas manītas tirdzniecības centra «Alfa Akropole» 30.jūlijā. Pusaudži, iespējams, aizvien uzturas Rīgā, tirdzniecības centru apkārtnēs.

    Policija meklē 2006.gadā dzimušo Elizabeti Jaunzemu. Jauniete ir apaļīgas miesas būves, krāsotiem matiem spilgti sarkanā tonī, ausīs – auskari. Ģērbusies dzeltenas krāsas sporta treniņbiksēs, gaišas krāsas džemperī ar kapuci un rāvējslēdzēju, kājās balti sporta apavi.

    Līdzi mobilais telefons bez aktīva tālruņa numura, kuru parasti izmanto pieslēdzoties bezvadu internetam. Meitene ir aktīva sociālajos tīklos.

    2007.gadā dzimusī Samanta Mihailova ir vidējas miesas būves, vidēja garuma matu griezums divās krāsās. Ģērbusies tumšas krāsas biksēs, džemperī ar lapsas vai vilka galvas attēlu priekšpusē, kājās kedas.

    Tāpat tiek meklēts 2008.gadā dzimušais Ritvars Ģirts Alsviks. Puisis ir vidējas miesas būves, gaišiem matiem, kas, iespējams, savilkti «ļipā». Ģērbies tumšas krāsas jakā ar rāvējslēdzēju, tumšas krāsas biksēs, kājās apavi pelēkā krāsā.

    Savukārt 2009.gadā dzimušais Kristians Daniels Limors ir kalsnas miesas būves, tumšiem matiem – sānos un aizmugurē skūta galva. Ģērbies tumši zilā jakā ar kapuci un rāvējslēdzēju, tumšas krāsas auduma biksēs, kājās tumši zilas kedas ar baltām šņorēm. Līdzi paņemta mugursoma, iespējams, brūnā krāsā.

    Policija aicina aplūkot jauniešu fotogrāfijas un nekavējoties ziņot policijai, zvanot pa tālruni 110, ja iedzīvotāju rīcībā ir informācija par viņu iespējamo atrašanās vietu vai cita personu meklēšanai nozīmīga informācija.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē