• Navaļnija atraitne: Viņi draud, ka ar Alekseja līķi kaut kas notiks

    Aleksejs Navaļnijs
    Marta Kalniņa
    24. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Pagājušas deviņas dienas kopš Krievijas varas opozicionāra Alekseja Navaļnija nāves cietumā, taču viņa ķermenis ģimenei netiek atdots.

    «Šodien aprit deviņas dienas kopš mana vīra nāves. Deviņas dienas kopš Putins nogalināja Alekseju Navaļniju. Putinam ar šo slepkavību nav gana,» videoizrunā šodien pauž opozicionāra atraitne Jūlija Navaļnija. «Tagad viņš par ķīlieku tur Alekseja ķermeni, ņirgājas par viņa māti, liek viņai piekrist slepenām bērēm, citādi…, padomājiet tik, viņi draud, ka ar Alekseja līķi kaut kas notiks,» tā Jūlija. Ja māte nepiekritīs izvirzītajam ultimātam – apbērēt dēlu slepenībā, lai neviens no viņa nevarētu atvadīties, tad

    Navaļniju apglabāšot paši, turklāt kolonijā, kurā viņu nonāvēja.

    Jūlija Navaļnija uzsver: «Tādus noteikumus izvirza Putins. Tas Putins, kuram tīk rādīt, ka viņš ir ticīgs kristietis. Ziemassvētkos viņu nobildē baznīcā ar sveci, viens pats stāv baznīcā ar dvēselisku skatienu, raugās tukšumā, bet žurnālisti filmē. (..) Cik dedzīgi viņš godina Dievu. 
     

    Putins izliekas, ka ir ļoti reliģiozs: skūpsta ikonas,

    godā svētā Nikolaja Brīnumdarītāja relikvijas, izsūdz grēkus klosterī. Viņš savās pilīs būvē privātas baznīcas, lai būtu tuvāk Dievam,» rūgti ironizē Navaļnija atraitne.

    Vairāki desmiti slavenību visā pasaulē, tostarp Rīgā, jau izteikuši atbalstu Navaļnija ģimenei un aicinājumu Putinam atdot piederīgajiem Alekseja ķermeni. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē