• Muižniece un Riekstiņš plāno pamest «Konservatīvos»

    Politika
    Ziņu aģentūra LETA
    14. novembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece (K) un bijušais parlamentārietis Sandis Riekstiņš (K) plāno izbeigt savu darbību 14.Saeimā neiekļuvušajā politiskajā partijā «Konservatīvie», liecina politiķu ieraksti vietnē «Twitter».

    Ministre norāda, ka kopš 2016.gada beigām ir uzticīgi strādājusi «Konservatīvo» labā.

    «Esmu pateicīga partijai par iespēju strādāt Latvijas labā, esam daudz kopā paveikuši, bet katra grāmata kādreiz tiek izlasīta līdz galam,» raksta Muižniece.

    Ierakstam ir pievienots attēls, kurā redzama grāmata ar uzrakstu «The end», kas tulkojumā no angļu valodas nozīmē «Beigas».

    Riekstiņš novēl partijai veiksmi turpmākajā darbā, pieļaujot, ka viņš nebūs tajā iesaistīts. «Lai «Konservatīvajiem» veicas, bet, visticamāk, ka bez manis…» raksta bijušais deputāts.

    Kā ziņots, oktobrī notikušās 14.Saeimas vēlēšanās «Konservatīvajiem» neizdevās pārvarēt 5% barjeru.

     

     

    Pēc tam «Konservatīvo» līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Bordāns un valde pilnā sastāvā atkāpās, uzņemoties atbildību par 14.Saeimas vēlēšanu rezultātiem. Bordāns informēja, ka nekandidēs uz valdes priekšsēdētāja amatu, dodot iespēju jauniem partijas līderiem.

    Tāpat ziņots, ka partijas «Konservatīvie» padome sestdein par valdes priekšsēdētāju ievēlējusi labklājības ministru Gati Eglīti, aģentūrai LETA apstiprināja Eglītis.

    Par savu vietnieku viņš izraudzījies Ķekavas novada domes deputātu Andri Vītolu.

    «Konservatīvo» valdē ir ievēlēti arī Ventspils novada domes deputāts Bruno Jurševics, Rēzeknes novada domes deputāts Guntis Rasims, ekonomists Jānis Svemps, uzņēmējs Mārtiņš Štāls un Gulbenes novada domes priekšsēdētāja vietniece Guna Švika un Vītols.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē