• Lielas bēdas veselības ministra Hosama Abu Meri ģimenē

    Sēru vēsts
    Marta Kalniņa
    14. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Hosams Abu Meri
    Foto: F64
    Hosams Abu Meri
    Latvijas veselības ministrs šonedēļ saņēmis sāpīgu vēsti no savas dzimtās Libānas – mūžībā devies Hosama Abu Meri mīļais tētis. Savukārt šodien izskanējusi satraucoša ziņa, ka Izraēla uzsākusi uzbrukumu Libānai, kur dzīvo ministra ģimene.

     

    «Dusi mierā, tēt!» no sava tēva atvadās Latvijas veselības ministrs Hosams Abu Meri.  «Mans tēvs bija labs cilvēks – pateicoties viņam esmu es, manas māsas un brāļi.

    Mans tēvs bija bagāts cilvēks – ģimene bija viņa lielā bagātība, un mēs bijām viņa dārgumi.

    Mans tēvs bija gudrs cilvēks – viņš iemācīja mums, kas dzīvē ir svarīgākais un, pateicoties viņam, mēs esam tie, ko jūs pazīstat. Mans tēvs bija dzīvespriecīgs cilvēks – viņš parādīja, kā dzīvi baudīt. Mans tēvs bija… Un viņš vienmēr arī būs – mūsu sirdīs un domās, mūsu atmiņās. Viņš vienmēr dzīvos mūsos!» ar emocionālu vēstījumu otrdien dalījās Hosams.

    Hosama Abu Meri tētis.
    Hosama Abu Meri tētis.

    Hosams Abu Meri ir dzimis un audzis Libānā, bet studiju laikā nonāca Latvijā, kas kļuva par viņa mājām. Taču viņš nekad nav zaudējis ciešo saikni ar savu kultūru un ģimeni Libānā. Regulāri kopā ar sievu Lindu Abu Meri apciemo savus radus, un abi pat izdevuši pavārgrāmatu ar libāniešu tradicionālo ēdienu receptēm.

    Šis Hosamam ir ļoti smags laiks, jo pēc ziņas par tēva aiziešanu mūžībā pienākusi vēl viena satricinoša vēsts – izskanējušas ziņas, ka šodien Izraēla uzbrukusi viņa dzimtajai Libānai.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē