• Ļaudis satriec zemessarga cietsirdība pret suni. Slīcina un draud iesist ar airi!

    Dzīvnieku aizsardzība
    Estere Jansone
    12. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ekrānuzņēmums no video
    Kāds zemessargs publiskojis šokējošu video, kur redzama viņa cietsirdīgā apiešanās ar suni. Dzīvnieks izmisīgi cenšas iekļūt atpakaļ laivā, bet saimnieks turpina ķepaini mocīt un draud ar viņu izrēķināties.

    Bokseris Kristaps Zutis dalījies ar baisu video. Tajā redzams, kā retrīvera šķirnes suns no kādas ūdenstilpnes cenšas iekļūt atpakaļ laivā. Pēc video dzirdamā vīrieša monologa noprotams, ka suns ir urinējis laivā, tādēļ saimnieks nolēmis dzīvnieku sadistiski pārmācīt. «Es tevi izmetīšu un ar airi pa galvu iesitīšu,» bravūrīgi paziņo vīrietis.

     Vīrietis rupji turpina lamāt suni, kamēr dzīvnieks izmisīgi cenšas ierāpties atpakaļ laivā. Pēcāk vīrietis sagrābj suni aiz kakla siksnas un agresīvi rauj iekšā laivā.

    Šo video sociālajos tīklos pamanīja bokseris un liels suņu mīlis Kristaps Zutis. Viņš jau ir noskaidrojis, ka video autors un suņa spīdzinātājs esot zemessargs. Sportists paudis bažas par to, ka tā var izturēties cilvēks, kuram ļauts ņemt rokā īstu ieroci.

    Latvijas Nacionālie bruņotie spēki jau ir reaģējuši uz šo video, un atbildējuši bokserim, ka tiks veikta informācijas pārbaude, kurai sekos arī rīcība.

    Tikmēr sportists turpina komentāros padalīties ar informāciju, kā attīstījusies situācija ar nabaga suni. Viņš publiskojis saraksti, kas raisījusies starp nežēlīgā video autoru un kādu citu personu. Suņa mocītājs piekrīt, ka dzīvnieku mest ūdenī ir slikti, tomēr kopumā savā rīcībā neko ārkārtēju un nepareizu nesaskata. Viņš apgalvo, ka suni ir tikai izvilcis no ūdens un izglābis no noslīkšanas.  

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē