• Kurzemē divi vīrieši apzaguši vairāku auto degvielas tvertnes

    Aktuāli
    Ziņu aģentūra LETA
    12. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Pagājušās nedēļas piektdienā Kurzemē Valsts policijas amatpersonas uz aizdomu pamata par degvielas zādzību izdarīšanu no automašīnu degvielas tvertnēm aizturēja divus vīriešus, pie kuriem automašīnā atrada noziedzīga nodarījuma izdarīšanas rīkus.

    Valsts policijas pārstāve Madara Šeršņovainformē, ka policijā tika saņemta informācija par degvielas zādzībām, izurbjot caurumu automašīnu degvielas bākās.

    Cietušie vērsušies policijā par šādiem notikumiem Ventspils un Kuldīgas novados. Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ziemeļkurzemes iecirkņa Izmeklēšanas nodaļas amatpersonas par notikušo sāka kriminālprocesus un, veicot virkni operatīvo un speciālo izmeklēšanas darbību, 6.oktobrī abus vīriešus aizturēja. Pie vīriešiem automašīnā atradās noziedzīga nodarījuma izdarīšanas rīki.

    Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ziemeļkurzemes iecirkņa Izmeklēšanas nodaļas amatpersonas sestdien, 7.oktobrī, vīriešus nogādāja tiesā, lūdzot tiesai piemērot viņiem drošības līdzekli kriminālprocesā – apcietinājumu, kas arī tika izdarīts.

    Kā informēja Šeršņova, laika posmā no 16.septembra līdz 6.oktobrim veikti 18 noziedzīgi nodarījumi, kuri saistīti ar degvielas zādzībām no automašīnu degvielu tvertnēm, bet divos gadījumos, iekļūstot īpašumos Kuldīgas un Ventspils novados, nozagtas dažādas mantas – krūmgrieži, instrumenti un plastmasas kannas ar 80 litriem benzīna. Aizturētās personas daļu no nozagtajām mantām bija nodevušas lombardos – pašlaik mantas ir atgūtas.

    Valsts policijas amatpersonas turpina izmeklēšanu sāktajos kriminālprocesos.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē