• Kuldīgas seniori varēs apgūt digitālās prasmes

    Sabiedrība
    Ievas Padomu Avīze
    Ievas Padomu Avīze
    9. marts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Kuldīgas Senioru skola līdz 20. martam aicina ikvienu senioru pieteikties projektam «Senioru digitālā mobilitāte», informē Kuldīgas senioru skolas vadītāja Ruta Orlova.

    Projekta mērķis ir uzlabot  digitālās prasmes senioriem, lai palīdzētu veicināt komunikāciju, kā arī lai palielinātu motivāciju aktīvākai sociālajai dzīvei, lai veicinātu personisko izaugsmi, pašapziņu un radošumu, lai palīdzētu izveidot jaunus kontaktus un lai seniori aktīvi lietotu iegūtās zināšanas savā dzīvē arī pēc projekta  beigām. 

    Senioriem piedāvās apgūt astoņas tēmas, kā rezultātā uzlabosies senioru digitālās prasmes, kas nepieciešamas viņu ikdienas dzīves aktivitātēs. Seniori apgūs, kā sazināties ar draugiem un radiniekiem internetā, lietotnē WhatsApp, veikt maksājumus internetbankā, sarunāt tikšanos ar ārstiem, rezervēt biļetes internetā, kā fotografēt ar telefonu un uzņemto izmantot sociālajām aktivitātēm, kā lietot e-parakstu un daudz ko citu ikdienā noderīgu.

    Projektu «Ziņas senioriem» finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par «Ziņas senioriem» saturu atbild «Žurnāls Santa».

    Ziņas senioriem

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē