• Kad beigsies karš Ukrainā? Prognozē astrologi, ekstrasensi un Taro kāršu licēji

    Karš
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    17. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: shutterstock
    Pēdējā laikā teju vai par modes lietu kļuvis izteikt prognozes par to, kā tālāk attīstīsies un kad noslēgsies karš Ukrainā.
    Nākamais: Pasaules kariem liktenīgs ir pīķa piecnieks

    Rača prognozes par karu reiz jau piepildījās

    Pirms gadumijas žurnālam «Privātā Dzīve» prognozes šā gada notikumiem izteica astrologs Andris Račs, un viņš teju līdz konkrētam datumam paredzēja Krievijas militāro iebrukumu Ukrainā. Toreiz viņš sacīja: «Kā NATO pilsonim mana pozīcija nesakrīt ar astroloģisko. Tikko Donbasā 2014. gadā viss sākās, man uzreiz bija skaidrs – Ukraina tiks sadalīta. Arī turpmāk Krima paliks Krievijai.

    2021. gadā Vladimira Putina zvaigznes uzlabojās, ko var konstatēt kaut vai pēc tā, kā cēlušās naftas un gāzes cenas, taču nākamgad uzlabojumi nav tik izteikti un popularitāte kritīsies. Savukārt Ukrainas prezidenta Volodimira Zelenska akcijas uz vasaras pusi pakāpeniski augs. Negribas piesaukt karu, bet izskatās – drīzāk būs, nekā nebūs. Ja būs, tad ziemā, uzreiz pēc olimpiādes.

    Skaidrs, ko Krievija grib – lai līdz Maskavai raķetes lidotu ilgāk nekā sešas minūtes. Drīzāk, ka Krievija to panāks. Jautājums tikai, kādā veidā – «stumjot» uz priekšu robežas vai diplomātiskāk,» pagājušā gada nogalē pauda Račs.

    Un tiešām – 20. februārī noslēdzās olimpiskās spēles, un jau 24. februāra rītā, nosvinējis padomju armijas dienu, Putins paziņoja – Krievijas armija uzsāk militāru uzbrukumu Ukrainai.

    Karš ilgst jau vairāk nekā mēnesi, ir daudz upuru kā agresora, tā Ukrainas pusē, no zemes virsas noslaucītas vairākas pilsētas, bēgļu straumes plūst uz Eiropu, Rietumvalstis sniedz humāno palīdzību, mēģina Ukrainas armiju apgādāt ar ieročiem. Pēdējās dienās Krievijas spēki, kas jau izceļas ar īpašu nežēlību pret civiliedzīvotājiem, sapratuši – Kijivu neieņemt. Palēnām krievu armija atvelk spēkus no Ukrainas galvaspilsētas, lai bombardētu un postītu reģionus ap Lugansku un Doņecku – Ukrainas teritorijām, kuras patvaļīgi pasludinājušas neatkarību un izteikušas vēlmi iekļauties Krievijas sastāvā.

    Vai sarunas dos rezultātu?

    Parādījies kāds cerību stariņš, ka, iespējams, karadarbību varētu vismaz uz brīdi pārtraukt –  sākušās Ukrainas un Krievijas miera sarunas.

    Tagad astrologs žurnālam Privātā Dzīve saka: «Sarunas ir uzsāktas, un domāju, ka vienošanās arī notiks. Problēma ir tā, ka Krievijas puse grib ievilkt laiku un saņemt ļoti lielas garantijas, proti, šobrīd neskaidri šķiet tas, kas tās garantijas sniegs un kādā veidā viss notiks.

    Ukraina savukārt šo procesu grib noslēgt pēc iespējas ātrāk un pat ātrāk, nekā tas var vispār notikt. Par Ukrainas sadalīšanu nevaru pateikt neko citu kā iepriekš.

    Diemžēl ir skaidrs, ka kaut kādā mērā Ukraina, kas tika sadalīta 2014. gadā, teritoriju neatgūs.

    Cerības ir cilvēciskais faktors, nesaistīts ar astroloģisko. Tomēr esmu no tiem optimistiem, kuriem šķiet, ka Turcijā uzsāktās sarunas beigu beigās rezultēsies abām pusēm, cik nu tas šajā gadījumā iespējams, paliekot pie uzvarētāja pozīcijām. Ko nozīmē uzvarētājs? Mēs jau arī it kā savulaik uzvarējām, atdodot Abreni, somi uzvarēja, atdodot Karēliju. Tādas ir manas astroloģijā balstītās izjūtas.»

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē