• Itāļu rokgrupas «Maneskin» koncerts pārcelts no «Arēnas Rīga» un Mežaparka Lielo estrādi

    Kultūra
    Ziņu aģentūra LETA
    1. marts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: INSTAGRAM
    Itāļu rokgrupas «Maneskin» 18.maija koncerts Rīgā pārcelts no «Arēnas Rīga» uz Mežaparka Lielo estrādi, aģentūru LETA informēja «L Tips Agency» pārstāve Līva Toniņa.

    Viņa norāda, ka koncerts pārcelts uz Mežaparka Lielo estrādi, jo laikā, kad bija iecerēts grupas koncerts «Arēnā Rīga» notiks pasaules čempionāta hokejā spēles. Tāpat Mežaparka Lielā estrāde ļaus uzņemt lielāku apmeklētāju skaitu.

    Toniņa skaidro, ka tiem cilvēkiem, kuriem ir jau iegādātas biļetes, nekas papildus nav jādara, jo tās būs derīgas arī jaunajā norises vietā. Viņa vērš uzmanību, ka Mežaparka estrādē būs pieejamas tikai stāvvietas. Ja interesents ir iegādājies biļeti par sēdvietu, tad šī biļete būs derīga koncerta apmeklējumam un nav nepieciešams veikt biļetes maiņu.

    «L Tips Agency» pārstāve akcentē, ka tiem, kas nevēlas apmeklēt koncertu jaunajā norises vietā, līdz 31.martam jāaizpilda anketa, sekojot saitei «bilesuserviss.lv/lat/forms/refund», un nauda par iegādātajām biļetēm tiks atmaksāta.

    Grupa «Maneskin» oficiāli dibināta 2016.gadā, lai gan daži grupas biedri bija pazīstami jau vidusskolas laikā. Muzikālo karjeru viņi sāka, muzicējot Romas ielās, līdz kamēr 2017.gadā pieteicās talantu šova «X Factor» Itālijas versijas 11.sezonā. Rezultātā 2.vieta un pirmā nopietnā koncertturneja.

    2021.gadā publika tika informēta, ka «Maneskin» uzsākuši darbu pie trešā studijas albuma, kā arī par pasaules koncertturneju. Covid-19 ierobežojumu dēļ turnejas sākumu nācās pārcelt no plānotā 2022.gada pavasara uz rudeni, taču tagad tajā ietvertas krietni vairāk valstu.

    Par jaunākā albuma «Rush!» priekšvēstnesi kļuva singls «Mammamia», kam sekoja «Supermodel», «Gossip» un «The Loneliest». Albums nāca klajā 20.janvārī un tas atkarībā no reģiona ietver 17 vai pat 18 kompozīcijas.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē