• Gobzema ģimenes skandālā iesaistās Spānijas policija: Esmu lūdzies, raudājis, kliedzis…

    Sabiedrība
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    28. jūlijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Bijusī sieva Spānijā dežurējot pie kādreizējā Saeimas deputāta Alda Gobzema mājas, un viņu konfliktā jau iesaistīta Spānijas policija. Ekspolitiķis, stāstot par notikumiem savā dzīvē, brīžiem ir tuvu sarunā.

    Ar Aldi Gobzemu žurnālam «Privātā Dzīve» izdevās sazināties pagājušās nedēļas otrajā pusē, un sarunas laikā viņš bija tuvu asarām.

    «Pie manas mājas Seviljā notiek trakas lietas.

     Mēs tur neesam, ar bērniem esam drošībā Spānijas otrā galā,» PDz teic viņš. «Pirmdien piedzīvoju savu bērnu laupīšanas mēģinājumu, kuru organizē un finansē Kristas mīļākais, bet realizē mana bijusī sieva ar kaut kādiem bandītiem. Kāpēc tik droši to saku? Jo man tur ir kameras, kas visu fiksē, ir kaimiņi, kuri jau snieguši liecības policijai. Spānijā, par laimi, kaimiņi nav tādi, kuri slēpjas aiz aizkariem un izliekas, ka neko nav redzējuši – paši iet klāt policistiem, piedāvā liecināt, palīdzēt,» apgalvo Gobzems.

    Aldis uzsver, ka jau sen viens audzinot bērnus. Jau ilgu laiku spēkā esot viņa un bijušās dzīvesbiedres attālināti – Gobzems bija Spānijā, bet Krista Latvijā – pie notāra noslēgta vienošanās. «Krista to gribēja noslēgt, lai viņai būtu miers, lai varētu darīt savas lietas… Tas nosaka, ka bērni ir pilnīgā manā aizgādībā, mums jāsaskaņo viņas komunikācija ar bērniem. Krista nevar, kad vien sadomā, ierasties pie mums. Bet pirmdien bez brīdinājuma ieradās. Nevienu nesastapusi, rakstīja policijai iesniegumu, ka bērni pazuduši. Taču te policija skatās pēc taisnības. Kad saņēmu ziņu par Kristas iesniegumu, bijām ceļā uz jūru. Aizbraucām uz tuvējo policijas iecirkni, visu izstāstījām. Jūtamies droši, jo man nav nekā slēpjama. Bet viņa rakstīja nākamo iesniegumu, ka bērni ir apdraudēti, viņiem bīstami dzīvesvietā uzturēties,» apgalvo Aldis.

    Gobzems uzskata, ka Krista rīkojoties, savtīgu interešu vadīta. «Ja bērni ir pie manis, tiesās vinnēšu visas lietas. Viņai būs jāmaksā alimenti. Viņai būs jāatdod tas, ko atņēmusi bērniem. Ir taču acīm redzams, kurš mūsu bijušajā ģimenē bija pelnītājs un sagādāja visu, ko viņa tagad notrallina,» pauž viņš. Gobzems esot norādījis, kas bijušajai sievai tuvākajā laikā, viņaprāt, jāizdara. Eksdeputāta celto māju, kas savulaik norakstīta uz bijušās sievas vārda, esot jāpārraksta bērniem. Jāpārraksta arī uz patiesā īpašnieka vārda auto, kas pirkti par Alda naudu, bet gleznu kolekcija, kuru viņa esot piesavinājusies, jāuzdāvina bērniem. Jau tagad jāsamaksā bērnu skolas nauda par nākamo gadu, un ekspolitiķim, kā viņš apgalvo, nozagtā nauda – jāiegulda depozītā uz bērnu vārda. «Gobzems nav duraks, viņš zina, kā savus bērnus aizstāvēt. Es Kristai vienmēr esmu teicis – darām pa labam.

    Vai tu tiešām nezini, ka es māku kauties? Turklāt labi māku kauties.

    Esmu lūdzies, mēģinājis pārliecināt, raudājis, kliedzis, visādos veidos mēģinājis likt saprast, ka mātei ir arī pienākumi. (..) Varēja taču piezvanīt, atvest dāvanas bērniem. Es būtu ļāvis,» pikts ir Aldis.

    Gobzems ir pārliecināts, ka taisnība ir viņa pusē. «Esmu pārliecināts, ka rudenī attapsimies Spānijas tiesā. Latvijas tiesu sistēmai neticu, bet Spānijas sistēmai – ticu. Te nevienam neinteresē, kas esi – miljonārs vai nabags,» saka viņš.

    Vairāk lasiet žurnālā «Privātā Dzīve»!

    • Aktieris Jānis Āmanis pamet Nacionālo teātri: «Mana dzīve apmetusi pamatīgu kūleni.»
    • Pasākumu rīkotāja Gundega Skudriņa šķir laulību ar miljonāru: «Nezinu, vai mans solis ir pareizs…»
    • Ieva Adamss vairs nav brīva? Pieķerta romantiskā randiņā.
    • Prezidents Rinkēvičs paspiež ķepu kaķim. Latvija sajūsmā.
    • Eksdeputāts Aldis Gobzems izstāsta visu par ģimenes skandālu: «Esmu lūdzies, kliedzis, raudājis…»
    • Laima Vaikule festivālā parādīsies jaunā izskatā. Būs arī Pugačova un Galkins.
    • Šokējoši! Aktrise Marija Linarte publiski iekausta sevi.
    Privātā Dzīve nr30/2023

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē