• FOTO: Milzu skandāls Krievijā: Kirkorovs, Sobčaka, Bilans un citi pieķerti perversā orģijā

    Sabiedrība
    Marta Kalniņa
    27. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kirkorovs tagad rūgti nožēlo, ka gājis Ivlejevas ballīti...
    Foto: Instagram
    Kirkorovs tagad rūgti nožēlo, ka gājis Ivlejevas ballīti...
    Krievijas ietekmele un TV zvaigzne Anastasija Ivlejeva Ziemassvētku laikā kādā Maskavas klubā sarīkoja pliko ballīti, kas satricināja visu Krieviju. Par to runā visi, un slavenie ballītes viesi pēc šī tusiņa dabū ciest ne pa jokam.

    Šonedēļ tiesā iesniegta kolektīvā prasība pret Krievijas TV zvaigzni un ietekmeli Anastasiju Ivlejevu, kura Ziemassvētku laikā sarīkoja visnotaļ perversu ballīti. Slavenajiem viesiem bija piekodināts ievērot dreskodu «almost naked», kas nozīmē – gandrīz kails. Tad nu viņi arī iztaisījās viens par otru plikāks! Dziedātāja, konkursa «Jaunais vilnis» zvaigzne Lolita Miļavska iespīlējās baltā triko un pa virsu uzkabināja zeķturus, reperis Džigans ieradās bez krekla, žurnāliste Ksenija Sobčaka dancoja caurspīdīgā vakarkleitā, bet estrādes karalis Filips Kirkorovs zibināja plastikas ķirurga krietni uzlaboto pēcpusi caurspīdīgā kombinezonā.

    Taču spožākās zvaigznes šajā tusiņā krietni pārspēja jaunais reperis Vacio, kurš ieradās… pliks!

    Vienīgais apģērba gabals bija zeķe, kuru viņš bija uzmaucis savai mantībai.

    Šādas ākstības krieviem, kas uz ballīti netika ieaicināti, nebija gluži pa prātam. Vieni tajā saskatīja klaju LGBT propagandu, kas Krievijā esot aizliegta. Kā gan citādi lai iztulkojot internetā noplūdušos video, kur kāds vīrietis aplaiza zeķē ieģērbto dzimumlocekli?

    Turklāt kā gan viņi atļaujas līksmot Ivlejevas ballītē laikā, kad tūkstošiem krievu karo Ukrainā? Īpaši tāpēc, ka Ivlejeva iepriekš bija paudusi nosodījumu Krievijas karam Ukrainā. Lai gan šie ieraksti no viņas «Instagram» profila pēc šī skandāla izzuda, tomēr tiesas ceļā no Ivlejevas plāno piedzīt 10 miljonus eiro par labu fondam, kas sniedz atbalstu krievu karavīriem.  

    Kadri no slavenās ballītes

    Tagad ballītes viesi viens pēc otra nāk klajā ar paziņojumiem, ka nožēlo savu piedalīšanos orģijā, esot tur bijuši vien īsu brīdi un nemaz neesot nojautuši, cik perversa tā būs. Piemēram, Ksenija Sobčaka taisnojas, ka neesot domājusi, ka slēgtas ballītes video parādīsies internetā, jo šis neesot bijis īstais laiks tādai orģijai. Dima Bilans aplelē pie tā, ka nemēdz ilgi ballēties, un arī šoreiz ienācis vien apsveicināties ar kolēģiem. Turklāt plikumus neesot rādījis, vien uzvilcis caurspīdīgu bītleni. Kirkorovs apgalvo, ka bijis šokā no citiem ballītes viesiem, bet pats bija tērpies smalkā «Dolce&Gabbana» kostīmā.

    «Katra cilvēka dzīvē ir momenti, kas viņš ieiet pa nepareizajām durvīm,» taisnojas Filips.

    Lolita Miļavska sākumā mēģināja notikušo komentēt ar humoru, taču tad saprata – ziepes pamatīgas… Atcelti jau vairāki viņas koncerti. Vēl plānāk izgājis plikajam reperim Vacio, kuru araestēja uz 15 diennaktīm un piesprieda naudas sodu par LGBT propagandu. Reperis gan publiski paziņoja, ka esot LGBT pretinieks.

    Ļaudis aicina izgriezt plikās ballītes slavenos viesus no jau uzfilmētajiem Vecgada TV raidījumiem, jo būšot pretīgi uz viņiem pēc notikušā skatīties.

     

     

     

      

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē