• Darbadienu vidū iespējams ar vilcienu pārvietoties lētāk

    Sabiedrība
    Ievas Padomu Avīze
    Ievas Padomu Avīze
    19. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Ja vien ir brīva izvēle, kurā laikā sēsties vilcienā, lai dotos ceļā, vērts to darīt darbdienu vidū, kad biļetes var iegādāties ar 20% atlaidi.

    Uzņēmums Pasažieru vilciens šādu iespēju piedāvās līdz pat 14. aprīlim, kad darbadienās no plkst. 10 līdz 15 elektrovilcienu reisiem biļetes vienam braucienam maksās par 20% lētāk. Atlaidi varēs saņemt, gan pērkot biļeti vilciena biļešu tirdzniecības kasēs, gan Pasažieru vilciena tīmekļvietnē un mobilajā lietotnē, gan vilcienā pie konduktora kontroliera, uzsver uzņēmuma pārstāve Sigita Zviedre. Atlaide biļetēm vienam braucienam tiek piemērota vilcieniem maršrutā Rīga–Skulte–Rīga, 8 vilcieniem maršrutā Rīga–Aizkraukle–Rīga,10 vilcieniem maršrutā Rīga–Jelgava–Rīga un 13 vilcieniem maršrutā Rīga–Tukums–Rīga.

    Vilcienu kustības sarakstos pie biļešu kasēm un pieturvietu informatīvajos stendos reisi, kuriem ir piemērota atlaide, atzīmēti ar zaļas krāsas zīmi. Arī tīmekļvietnē un mobilajā lietotnē šie reisi ir atzīmēti ar 20% atlaides zīmi. Gadījumā, ja cilvēks būs nopircis biļeti ar atlaidi un tomēr nolems doties reisā, kuram šī atlaide nav piemērota, tad piemaksu var veikt kasē vai vilcienā pie konduktora. Vienīgi jāatceras, ka, iekāpjot vilcienā pieturā, kurā ir atvērta biļešu kase, biļete pie konduktora maksās par 0,50 eiro dārgāk.

    Projektu «Ziņas senioriem» finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par «Ziņas senioriem» saturu atbild «Žurnāls Santa».

    Ziņas senioriem

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē