• Cēsīs būvēs 30 īres māju ciematu – pedagogiem piešķirs 50% atlaidi dzīvošanai

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    25. janvāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Cesis.lv
    Draugiem Group nodibināja uzņēmumu Mājas Cēsīs ar mērķi radīt mūsdienīgas un videi draudzīgas dzīvesvietas Cēsīs. Pilsētas mācību iestāžu pedagogiem būs iespēja saņemt 50% atlaidi no īres maksas.

    Sākotnēji tiks izveidots 30 energoefektīvu īres māju ciemats Mājas Cēsīs Cīrulīšos. Visas mājas būs ne tikai aprīkotas ar jaunākajām tehnoloģijām un pieejamas dažādās platībās, bet arī ciemata izbūvē tiks ievērotas visas mūsdienu cilvēku vajadzības apkārtējas vides labiekārtošanā. Ciematā būs ilgtspējīgas atpūtas vietas, gājēju un velo celiņi, kā arī zaļa ārtelpa. 

    “Cēsīs dzīvot ir forši, ja ir kur dzīvot. Pilsēta strauji attīstās, bet dzīvesvietu trūkums neļauj šim procesam notikt ar pilnu jaudu. Šīs īres mājas dos iespēju ikvienam izmēģināt dzīvot Cēsīs un veicinās pilsētas dzīvojamā fonda attīstību,” jauno ieceri komentē Draugiem group runasvīrs Jānis Palkavnieks.

    Nākotnē, saglabājoties pieprasījumam, uzņēmums plāno izveidot nākamos māju ciematus, kā arī īres dzīvokļus pilsētā. Uzņēmuma sākotnējais pamatkapitāls ir viens miljons eiro. Uzņēmuma valdes locekļi ir Andis Malahovskis un Edmunds Riekstiņš.

    Pērn Draugiem Group dibināja uzņēmumu SIA Konrāda nami, lai atjaunotu vēsturisko Konrāda namu Cēsīs, kur iecerēts ierīkot Draugiem Group biroju, kopstrādes telpas, un tā paredzēta arī kā vieta dažādām ar programmēšanu saistītām mācībām, ko piedāvās Draugiem Group.

    Tāpat turpinās darbi pie dzeramā ūdens brīvkrānu uzstādīšanas un publisko parku iekārtošanas. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē