• Buncis: Uz hokeja čempionāta ceturtdaļfinālu būs pieejamas papildu biļetes

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    24. maijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Latvijas Hokeja Federācija
    Uz pasaules čempionāta hokejā ceturtdaļfinālu būs pieejamas papildu biļetes, tomēr to nebūs daudz, aģentūrai LETA atklāja 2023.gada pasaules hokeja čempionāta Latvijas organizatoriskās komitejas vadītājs Edgars Buncis.

    «Mēs tehniski un drošības apsvērumu dēļ nevaram neko daudz piedāvāt. Tās būs aptuveni 200 stāvvietas,» par papildu biļetēm uz ceturtdaļfināla spēli Latvija-Zviedrija sacīja Buncis.

    Kā norādīja organizatoriskās komitejas vadītājs, biļešu cena pašlaik nav zināma, tā ir jāapspriež, bet «tie nebūs 25 eiro».

    Buncis arī atklāja, ka no Zviedrijas puses nekāda lūguma vai intereses par atsevišķa fanu sektora nodrošināšanu nav bijis, līdz ar to biļetes uz spēli būs pieejamas publiskā tirdzniecībā visiem līdzjutējiem vienādi.

    «Šonakt bija pieprasījums no Šveices puses par ceturtdaļfinālu, bet no zviedriem nē,» par sektoru rezervēšanu sacīja Buncis.

    Jau ziņots, ka otrdien pasaules čempionāta B apakšgrupas pēdējā spēlē Latvijas izlase ar 4:3 papildlaikā pārspēja grupā pirmo vietu jau nodrošinājušo Šveices valstsvienību, iekļūstot ceturtdaļfinālā pirmo reizi kopš 2018.gada.

    Ceturtdaļfinālā ceturtdien Latvijas izlases pretinieki būs zviedri, kuri ieņēma otro vietu A apakšgrupā, kas cīkstējās Somijas pilsētā Tamperē.

    B grupā 19 punktus septiņās spēlēs sakrāja Šveice, 15 punkti ir Kanādai, bet 13 – Latvijai un Čehijai. 11 punktus sakrāja Slovākija, septiņus – Kazahstāna, sešus – Norvēģija, bet Slovēnija noslēdza pasaules čempionātu bez gūtiem punktiem.

    A grupā Tamperē otrdien cīņā par pirmo vietu grupā ASV pagarinājumā ar 4:3 pieveica Zviedriju, bet Vācija ar 5:0 uzvarēja Franciju, nodrošinot vietu izslēgšanas sacensību spēlēs, bet Somija ar 7:1 sagrāva Dāniju.

    A grupā ar 20 punktiem septiņās spēlēs uzvarēja ASV, 18 punktus sakrāja Zviedrija, 16 – Somija, 12 punktus sakrāja Vācija, visām nodrošinot vietu izslēgšanas turnīra spēlēs. Astoņus punktus sakrāja Dānija, četrus – Francija, trīs – Austrija un Ungārija, kurai elites divīzija jāatstāj.

    Turnīrā startējošās 16 komandas tika sadalītas divās grupās, katras grupas četrām labākajām komandām iekļūstot ceturtdaļfinālā, bet abu grupu vājākajām komandām pametot spēcīgāko divīziju, viņu vietā nākamgad 16 labāko rindās spēlējot Polijai un Lielbritānijai.

    Pērn pasaules meistarsacīkstēs triumfēja somi, kuri izšķirošajā mačā bija pārāki par Kanādu.

    Pasaules čempionāts, kuru kopīgi rīko Somijas pilsēta Tampere un Rīga, norisināsies no 12. līdz 28.maijam.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē