• Amerikāņu reperi apsūdz cilvēktirdzniecībā. Kā šajā lietā iesaistīts princis Harijs?

    Kriminālā pasaule
    Estere Jansone
    27. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Reperis Šons Kombss jeb Didijs un Kesija Ventura.
    Foto: Shutterstock
    Reperis Šons Kombss jeb Didijs un Kesija Ventura.
    Reperis Šons Kombss jeb Didijs tiek apsūdzēts cilvēku tirdzniecībā. Federālās izmeklēšanas biroja darbinieki veikuši kratīšanu viņa villās.

    Slavenais amerikāņu reperis, septiņu bērnu tēvs Šons Kombss jau vairākus gadus tiek vainots dažādos noziegumos. Vēl 2008. gadā laikraksts «Los Angeles Times» rakstīja, ka Kombs varētu būt viens no repera Tupaka 1996. gada slepkavības pasūtītājiem. Tad 2015. gadā reperis uzbruka dēla futbola trenerim. Taču pēdējās apsūdzības ir īpaši šausminošas – repera bijusī draudzene, dziedātāja Kesija Ventura apgalvo, ka Kombss viņu vairāku gadu garumā ir seksuāli izmantojis, licis nodarboties ar prostitūciju un bijis fiziski vardarbīgs.

    Drīz pēc tam policijai iesniegumu uzrakstīja arī citas sievietes, kas slaveno reperi vaino cilvēktirdzniecībā. Viņš esot sievietes sazāļojis un piespiedis iesaistīties seksuālās darbībās ar citiem vīriešiem. Viena no apsūdzētajām apgalvo, ka reperis licis viņai filmēties pornogrāfiska rakstura video.

    Starp repera upuriem esot arī mūzikas producents Rodnijs Džonss jeb «Lil Rod». Viņš apgalvo, ka reperis esot viņu piespiedis nodoties gultas priekiem ar prostitūtām. Tāpat mūziķis atklāj, ka Didijs regulāri esot rīkojis orģijas ar narkotiku lietošanu, kurās piedalījušās arī nepilngadīgas meitenes. Šajās ballītēs bieži viesi esot bijuši dažādi slaveni mūziķi, producenti un mūzikas ierakstu kompāniju īpašnieki un citas slavenības. Viesu vidū bijis pat princis Harijs.   

    Šons Kombss visas apsūdzības ir noliedzis, taču 25. marta rītā repera 40 miljonus vērtajās villās Maiami un Losandželosā tika veikta kratīšana. Kombsa smalkie mājokļi tika pārmeklēti pamatīgi – izrevidēti arī visi skapji, atvilktnes. Ārvalstu mediji ziņo, ka pēc kratīšanas no Losandželosas villas rokudzelžos izvesti vairāki cilvēki, tostarp repera divi vecākie dēli – 30 gadīgais Džastins un 25 gadus vecais Kristiāns. Vairākas stundas vēlāk dēlus policija atbrīvojusi.

    VIDEO: Kā izskatījās repera Didija mājoklis pēc FIB kratīšanas:

    Patlaban policija vēl veic izmeklēšanu saistībā ar izskanējušajām apsūdzībām.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē