• Kā pareizi lietot sauso šampūnu?

    Skaistums un mode
    Santa.lv
    Santa.lv
    21. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Klāt siltais laiks, kad mati, sevišķi, ja tie ir smalki, kļūst netīri ātrāk. Arī cepures, kas tik labi sargā no saules, šajā ziņā nepalīdz. Ja matus negribas mazgāt katru dienu, sausais šampūns ir vislabākais risinājums. Īsi un konkrēti – kā to lietot?

    Absorbentam, kas atrodas šo sauso šampūnu sastāvā, piemīt tauku dziedzerus regulējoša darbība, un pēc sausā šampūna lietošanas mati vizuāli izskatās tīri. Sausais šampūns visbiežāk ir izsmidzināms. Aerosola flakoniņš no galvas jātur 20 cm attālumā un tad jāiepūš matos, cenšoties trāpīt pie matu saknēm. Pēc tam matus vai nu izķemmē, vai izpūš ar fēnu. Ja sausais šampūns ir pulverveida, to vispirms sakrata, tad ber izveidotajos matu celiņos un pēc tam izķemmē vai izfēno. Gatavs – mati atkal izskatās labi, turklāt ir atguvuši apjomu!

    Ja sauso šampūnu lieto bieži, atceries, ka mati ik pa reizei jāizmazgā ar attīrošu šampūnu, kas no galvas ādas un matiem noņems tā atstātās nogulsnes. Taču, ja tev ir pieaudzēti mati, zini – uz pieaudzējuma vietām sauso šampūnu lietot nedrīkst.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē