• Ampulas sejas ādai – kad un cik ilgi tās lietot

    Skaistumkopšana
    Santa.lv
    Santa.lv
    28. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: RomarioIen/Shutterstock.com
    Par ampulu iedarbību un lietošanas ilgumu stāsta dermatoloģe Anna Bērziņa.
    • Aktīvo vielu koncentrāts, kas iepildīts ampulās, sastāv tikai no vienas vai divām vielām, kas palīdz ātri novērst konkrētu ādas problēmu un sakopt ādu.
    • Atkarībā no sastāva ampula spēj mitrināt, attīrīt, pabarot un nomierināt ādu, palielināt kolagēna daudzumu, balināt nevēlamu pigmentāciju, izlīdzināt nevienmērīgu ādas toni, piešķirt ādai mirdzumu, nogludināt krunciņas, sniegt tūlītēju liftinga efektu un nostiprināt ādu.
    • Tā kā sastāvs ir ļoti koncentrēts, lielākā daļa ampulu ir paredzētas lietošanai kursa veidā, dažkārt tas ir tikai 1–4 nedēļas ilgs. Ampulas, kuru sastāvā ir mitrinošas vielas, var lietot arī ilgstoši, piemēram, četri divu mēnešu kursi gadā.
    • Ampulas iedalāmas trijās grupās – dienas, nakts un tūlītējam efektam. Dienas ampulas nesatur tik ļoti augstu vielu koncentrātu, tās var ērti apvienot ar ikdienas kopjošās un dekoratīvās kosmētikas lietošanu. Nakts ampulu sastāvā visbiežāk ir vielas, kas nesader kopā ar UV starojumu, tās palīdz ādai atjaunoties miega laikā. Tūlītēja efekta ampulas var būt kā glābiņš, piemēram, pirms kāda īpaša notikuma, kad labi jāizskatās, un citās situācijās, kad ātri jāuzlabo ādas kvalitāte.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē