• FOTO: Aktrise pārved mājās jauno draugu Zirni: Esmu atvērta jaunai mīlestībai

    15. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Marija Luīze Meļķe
    Foto: F64
    Marija Luīze Meļķe
    Lielā Kristapa balvas laureātes Marijas Luīzes Meļķes mājās tagad būs vēl vairāk mīlestības. Viņa kopā ar vīru adoptējusi Zirni.

    Rudens sākumā aktrise un dzejniece Marija Luīze Meļķe piedzīvoja skumju notikumu– uz citiem medību laukiem tika aizsaukts viņas skaistais rudi baltais runcis Jaunsudrabiņš.

    Tagad viņa žurnālam «Privātā Dzīve» atzīst, ka ar vīru Edgaru bijuši vienisprātis – ar laiku viņu mājā atkal varētu ienākt jauns četrkājains ģimenes loceklis. «Sociālajos tīklos sekoju dzīvnieku patversmēm un redzēju, cik daudz suņu un kaķu ir bez mājām. Būtībā jau tad, kad adoptēju Jaunsudrabiņu, biju izgājusi cauri domām, ka nav grūti paņemt dzīvnieciņu no patversmes. Tas, cik daudz viņš tev dod, ir daudz vairāk, nekā prasa,»  teic Marija Luīze. Un tad kādu dienu viņa pateica Edgaram: «Braucam rīt uz patversmi pēc kaķa.»

    «Mums ar šo piecus mēnešus veco kaķēnu uzreiz izveidojās labs kontakts. Cik nu labs tas ar kaķiem var būt. Sagaidīt, ka viņš uzreiz nāks pie mums, būs drošs un mīlināsies, ir visai muļķīgi, jo patversmes dzīvniekiem mēdz būt arī nelāga pieredze, kuras dēļ viņi cilvēkam var uzreiz neuzticēties,» uzskata viņa. 
     

    Marija Luīze Meļķe un viņas jaunais kaķis Zirnis.
    Marija Luīze Meļķe un viņas jaunais kaķis Zirnis.

    Patversmē kaķēnam bija dots vārds Ufo, taču mājās nolemts strīpainīti pārsaukt par Zirni. «Ar laiku arī no mūsu Zirņa, kurš šobrīd ir kluss un mierīgs, neņaud un nedauzās, izaugs skaists runcis,» pārliecināta ir aktrise.

    «Lai arī skumjas par Jaunsudrabiņu vēl turpinās, esmu priecīga par lēmumu dot mājas Zirnim. Esmu atvērta jaunai mīlestībai.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē