• «X Faktora» zvaigzne Emilija uzstāsies Mežaparkā. Fani tūdaļ izķer biļetes!

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    18. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Emilija Bērziņa un Dons. jau vasarā viņa uzstāsies  kopā ar Latvijas lielākajām zvaigznēm!
    Foto: Publicitātes foto
    Emilija Bērziņa un Dons. jau vasarā viņa uzstāsies kopā ar Latvijas lielākajām zvaigznēm!
    Emilijas Bērziņas uzsvara šovā «X Faktors» raisījusi daudz diskusiju. Kamēr ļaudis trin mēles un populārs reperis pat apšauba uzvaras godīgumu, Emilija jau izdevusi savu pirmo dziesmu un šovasar kāps uz Mežaparka Lielās skatuves.

    Pēc jaunās pavāres triumfa šovā ļaužu runas nerimst vēl tagad.  Vieni ir sajūsmā, ka tieši Emilija ar savu neparasto balss tembru un harizmu kļuvusi par uzvarētāju, citi nesaskata viņā zvaigznes potenciālu.  Otro vidū arī reperis Grafomāns, kurš žurnālam «Privātā Dzīve» pauda, ka Emilija esot apzināti iebīdīta slavas saulītē. Jaunā dziedātāja gan apgalvo – šāds viedoklis viņam ir tikai tāpēc, ka dziedātāja reperim atteikusi sadarbību. Nedēļas nogalē viņa pateicās Aijai Auškāpai, Maijai Sējānei. Kašeram un citiem, kas palīdzējuši bruģēt ceļu uz panākuimiem:

    «Jūs mani ieraudzījāt, sadzirdējāt, sajutāt un noticējāt pat tad kad es sevi nepamanīju, nedzirdēju un neticēju.»   

    Kopš uzvaras šovā pagājusi tikai nedēļa, bet Emilijas oriģināldziesma «Sirds pelnos » jau tiek atskaņota radiostacijās. To Bērziņa sacerēja rudenī, un šova laikā parādīja savai mentorei Aijai Auškāpai. Tika nolemts – viņa savu dziesmu izpildīs finālā.  Vārdu un mūzikas autore ir pati Emilija, bet dziesmu producēja zviedru mūziķis Povels Olsons, kurš sadarbojies arī ar grupu «Prāta vētra».

    Tas vēl nav viss. Tapis zināms, ka uzlecošā zvaigzne Emilija nākamā gada 1. jūnijā dziedās uz Mežaparka lielās skatuves! Tas būs, iespējams, vērienīgākais koncerts valstī. «Lielais koncerts » tiek organizēts jau trešo gadu, un tajā uzstāsies spožākās Latvijas zvaigznes. Biļetes fanu zonā jau ir pilnībā iztirgotas.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē