• Uz pirmizrādi Dailes teātra aktise Akvelīna ierodas ar mīļāko

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    24. oktobris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Dmitrijs Suļžics (F64)
    «Esmu atnākusi ar mīļāko. Viņu sauc Andrejs. Vairāk gan neko neatklāšu,» satikta kopā ar kādu kungu seriāla Bezvēsts pazudušās pirmizrādē kinoteātrī Splendid Palace, PDz smaidot atzina Dailes teātra aktrise.

    «Cenšamies tagad iziet sabiedrībā, jo pavasarī nebija iespējas nekur iet. Atceros to laimes izjūtu, kad pirmo reizi varējām aiziet uz kino un kafejnīcā iemalkot kafiju,» sacīja Dailes teātra aktrise un astroloģe Akvelīna Līvmane.

    Par savu tagadējo draugu aktrise intervijā žurnālā IEVAS Stāsti teikusi, ka viņš ir ar Latgales saknēm – vīrs, kuram ir tuva kultūra, mūzika un māksla. «Esmu satikusi sev līdzvērtīgu cilvēku, kāds man šobrīd ir vajadzīgs,» atklājusi Akvelīna. Iepriekš Dailes teātra dīva 24 gadus bija laulībā ar aktieri Jāni Paukštello, vēlāk – ilgāku laiku attiecībās ar dziednieku Rolandu Bērziņu, kurš pēc smagas slimības devās mūžībā. Rolanda Bērziņa atziņas viņa apkopojusi grāmatā Dziedināt mīlot.

    Vaicāta, vai viņa kā astroloģe sniedz padomus Andrejam, kā un ko labāk darīt atbilstoši zvaigžņu stāvoklim, Akvelīna PDz sacīja: «Viņš pats visu zina!

    Dieviņš devis Andrejam gudru prātu.

    Dažkārt šo to iesaku, un viņš manī labprāt ieklausās.»

    Aktrise PDz pastāstīja, ka astroloģiskās konsultācijas vairs citiem nesniedz, taču joprojām ik gadu iznāk viņas veidotie kalendāri Garam, dvēselei, miesai. «Esmu tik daudz izlasījusi, savas zināšanas automātiski izmantoju sev. Šobrīd esmu tādā vecumā, kad varu atļauties dzīvot sev. Eju uz mežu, sēņoju, braucu uz pļavu pēc zālēm, gatavoju, meditēju, labi izguļos,» tā aktrise, kura drīzumā būs redzama kādā bērnu izrādē Dailes teātra Mazajā zālē.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē