• TV personības Kristīnes Virsnītes ģimenē ienāk divas žurkas

    Slavenības
    Gita Vīksne
    Anastasija Kuzminova
    25. maijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: INSTAGRAM, NO PRIVĀTĀ ARHĪVA
    «Kerija un Paparde ir galīgi un neatgriezeniski nolaupījušas mūsu sirdis,» par divu žurku ienākšanu ģimenē atklāj TV raidījumu vadītāja Kristīne Virsnīte.

    Bijusī TV raidījuma Māmiņu klubs vadītāja, meitas Amēlijas un dēla Kristapa mamma Kristīne Virsnīte PDz atzīst, ka mājas jaunās iemītnieces ir sabiedriskas un ar milzu vēlmi samīļoties. «Tagad esmu tā, kas, agri no rīta pamostoties, iezogas Amēlijas istabā, lai apčubinātu mazos grauzējus,» atzīstas Kristīne. Viņa neslēpj – ja kāds iepriekš būtu teicis, ka tik ļoti spēs priecāties par divām mazām žurciņām, pati tam neticētu.

    «Tas, cik laimīgi ir bērni, es pat izstāstīt nevaru! Mājiņa žurkām tika iegādāta jau pagājušajā vasarā, taču tad nāca Āfrikas piedzīvojums, un sapratām, ka sapnis par žurkām ir jāatliek,» atminas Kristīne. Viņas ģimenes piedzīvoto ceļojumā šobrīd var skatīt TV šovā Virsnīši Āfrikā.

    Vārdus žurkulēniem izdomājusi Amēlija.

    «Melnā ir Kerija, pelēkā – Paparde. Amēlija saka, ka es tagad esmu viņu omīte,» smej Kristīne un atzīstas, ka īstenībā bērni sapņojuši par citu mājdzīvnieku, proti, suni. «Bijām pat noskatīju taksīti, bet tētis Kaspars nebija pierunājams, un arī es pretojos domai par tik lielu mājdzīvnieku. Pagaidām vēl nevaru iedomāties, kā tas būs, kad mūsu žurkulēni izaugs par divām brangām žurkām, taču šobrīd ir liels prieks, ka teicām tām jā,» uzsver Kristīne.

    Viņa atzīst, ka bērnus jau laikus informējusi, ka žurkas nav ilgdzīvotājas. Pagaidām par šķiršanos no Kerijas un Papardes Virsnīši nedomā – abas grauzējas bieži dzīvojoties ārpus būra. Viņas gan tiek pieskatītas, jo, «lai arī vēl ir maziņas, bet tāpat jau viņām ir plāns pārgrauzt kādu vadu.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē