• TOPS: Slaveni vīrieši nosauc Latvijas skaistākās sievietes

    Sieviešu diena
    Gita Vīksne
    8. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Santa.lv kolāža
    Visskaistākās sievietes dzīvo tieši Latvijā, bet kuras pašmāju daiļavas stiprā dzimuma acīs ir pašas iekārojamākās un šarmantākās? Savas favorītes nosauc sabiedrībā populāri vīrieši.

    Rokeris Frīdis - skaistumkaraliene Diāna Kubasova

    «Sieviete, kas man šķiet seksīga un vienlaikus arī interesanta, ir Diāna Kubasova. Viņa ir gracioza, ar labām rakstura īpašībām un, protams, arī bezgala izskatīga. Viņu liktu par piemēru citām – kā būt skaistai, neko sevī nepārspīlējot. Dabiskums ir ļoti svarīgs. Man ļoti nepatīk sievietes ar tūningu – lūpām kā pīles knābis un krūšu vietā divām basketbola bumbām. Tas galīgi nav seksīgi.»

    Aktieris Andris Bulis - aktrises Kristīne Nevarauska un Maija Doveika

    «Manuprāt, ar karalisku šarmu ir apveltītas arī aktrises Kristīne Nevarauska un Maija Doveika. Man viņas abas šķiet kā latviešu Katrīnas Denēvas. Viņām piemīt gan skatuviskais šarms un seksīgums, gan arī tīri sievišķīga gudrība, kas ikkatru sievieti, manuprāt, padara skaistu.

    Mani vienmēr ir apbūrušas aristokrātiski smalkas un līdz galam izturētas un ieturētas sievietes. Tāda bija gan Astrīda Kairiša, gan Lilita Ozoliņa. Reiz Lilita stāvēja man priekšā teātra kafejnīcā, un es piedāvāju samaksāt par viņas kafiju. Viņa pagriezās pret mani un paziņoja: «Andri, par savu kafiju es varu samaksāt pati.» Mans sapnis par to, kā uzsaucu viņai kafiju, sagruva.»

    Bārmenis Inguss Reizenbergs - dziedātāja Paula Saija

    «Viena no valdzinošākajām un sievišķīgākajām Latvijas daiļā dzimuma pārstāvēm pēc manām domām ir dziedātāja Paula Saija. Seksapīlu viņai piešķir atturīgums, pārliecība un darbs, ko viņa mīl. Skaistu padara arī talants».

    Dziedošais policists Nikolajs Puzikovs - aktrise Lelde Dreimane

    «Mani uzrunā dabiski skaistas sievietes. Manuprāt, kosmētika jālieto ar mēru un nav jābaidās no fiziskām aktivitātēm. Uzskatu, ka seksapīlas ir tieši sportiskas un dabiskas sievietes.»

    Aktieris Jānis Āmanis - aktrise Baiba Broka

    «Viena no skaistākajām sievietēm Latvijā personīgi man šķiet aktrise Baiba Broka. Manuprāt, sievietei seksapīlu piešķir patiesums. Skaista sieviete, protams, ir arī mīļa un sirsnīga, bet viņas lielākais trumpis ir nebaidīšanās būt patiesai pašai pret sevi un arī citiem.»

    Hokeja leģenda Sandis Ozoliņš - grima meistare un stiliste Ina Ozoliņa

    «Katram vīrietim ir savs skaistuma etalons, kuru viņš izvēlas, neatkarīgi no tā, ko par to domā apkārtējie. Priekš manis visskaistākā un seksīgākā sieviete ir tā, kura atrodas man līdzās. Un tā ir mana sieva Ina. Viņa zina, ko man nozīmē. Tas ir vesels īpašību un sajūtu kopums, ko bieži vien citi cilvēki nespēj apjaust.»

    Dziedātājs Markus Riva - aktrise Diāna Krista Stafecka

    «Latvijā ir ļoti daudz seksīgu sieviešu – Beta Beidz, Anna Rozīte, Dagmāra Legante. Vienu tiešām grūti izvēlēties. Seksapīls, manuprāt, ir iekšējā pārliecība plus tas, kas slēpjas personībā. Konkrēti tagad no slavenajām dāmām es īpaši izceltu savu ekrāna partneri filmā «Produkts» Diānu Kristu Stafecku, kas ir dabiski skaista, drosmīga, talantīga un gudra.»

    Ghetto Games līderis Raimonds Elbakjans - TV raidījumu vadītāja Lelde Ceriņa

    «Gruzijas visseksīgākā sieviete, protams, ir mana sieva Tamāra, bet, ja jāizvēlas kāda no Latvijā dzīvojošām, es teikšu – Lelde Ceriņa. Latvijā ir daudz foršu sieviešu. To īpašo skaistumu katrai piešķir harisma un tas, kā viņa sevi realizē darbos. Sasummējoties tas viss piešķir sievietei seksapīlu.»

    Tējnīcas «Apsara» īpašnieks Ikars Keišs  tūrisma firmas «Latvia Tours» direktore Ieva Keiša

    «Man brīnišķīga šķiet Ieva Keiša – mana bijusī sieva. Viņa piedzima skaista, jaunībā bija seksīga un, izejot cauri visiem elles lokiem, spējusi saglabāt veselo saprātu, vēlmi attīstīties un prieku dzīvot. Sen esam šķīrušies, bet tiešām Dievs ir papūlējies, lai Ievu radītu īpaši skaistu. Viņa ir arī gudra, apveltīta ar humora izjūtu. Man ļoti būtiska ir sievietes dabiskā ķermeņa smarža. Ja tā ir manēja, tad, jo jaudīgāka smarža, jo seksīgāka man šī sieviete šķiet. Nobriedušā vecumā ļoti svarīgu lomu spēlē smadzenes, jo stulba sieviete nevar būt skaista.»

    Horeogrāfs Leons Zviedris - estrādes dīva Rita Trence

    «Es izvēlos Ritu Trenci. Esam labi draugi, turklāt mūs daudz kas vieno, piemēram, viņai, tāpat kā man, patīk antikvāri interjera priekšmeti. Manuprāt, sievietei seksapīlu piešķir atturība un kautrība, kas mūsdienās ir kļuvušas par ļoti elitārām īpašībām.»

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē