• Stiliste Salceviča nonāk vīriešu uzmanības epicentrā

    Slavenības
    Gita Vīksne
    11. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Indra Salceviča un Aleksandrs.
    Foto: F64
    Indra Salceviča un Aleksandrs.
    Laimas Vaikules festivālā Jūrmalā stiliste Indra Salceviča, kas mēdz sūkstīties par piemērotu kavalieru trūkumu iepazīšanās vietnēs, baudīja pat trīs vīriešu uzmanību.
    Indra Salceviča un Rūdolfs.
    Indra Salceviča un Rūdolfs.

    «Viņš ir Rūdolfs Bērtiņš,» sastapta izskatīga vīrieša sabiedrībā festivāla noslēguma koncerta starpbrīdī, smaidot atklāja stiliste Indra Salceviča. «Kopā strādājam Tutas koncertturnejā. Veidoju Tutas komandas tērpus,» žurnālam «Privātā Dzīve »skaidroja Salceviča.

    Rūdolfs ar mūziku ir uz tu. Ir dziedājis bekvokālu mūziķa Arstarulsmirusa koncertos, Latvijas Radio kora sastāvā piedalījies režisora Viestura Kairiša muzikālajā izrādē «Rīgas gredzens» un bijis Rīgas Doma zēnu kora partiju aranžētājs.

    «Patiesībā Rūdolfu es te tikai satiku, bet uz koncertu atnācu kopā ar Aleksandru,» neslēpa Indra un piebilda – ar Aleksandru saviesīgus pasākumus mēdz apmeklēt itin bieži.

    «Es varētu vienlaikus atnākt arī ar pieciem puišiem, bet ne ar vienu no viņiem mani nesaista romantiskas attiecības. Mēs esam labi draugi,» pauda Indra.

    Viņa un Aleksandrs koncertu baudīja, sēžot sestajā rindā, kur biļešu cenas bija mērāmas vairākos simtos eiro. «Pati biļetes nepirktu. Mani uzaicināja mans tiktoka vīrs Markus Riva,» atklāta bija stiliste. «Abi esam uz viena humora viļņa un šad tad pavelkam viens otru uz zoba. Ar Marku jau sen esam labi draugi. Viņš arī bija pirmais, kas atbrauca pie manis uz Dzemdību namu, kad piedzima mans vecākais dēls,» tā Indra.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē