• Stafecka par šķiršanos no bijušā: Tās sāpes ir jāizdzīvo

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    5. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Antra Stafecka
    Foto: NO IZDEVNIECĪBAS ŽURNĀLS SANTA ARHĪVA
    Antra Stafecka
    Dziedātājā Antra Stafecka-Niedre nesen apprecējusies un laidusi pasaulē meitiņu. Runājot par attiecību virpuļiem raidījumā «Kad viņas satiekas», Antra atzīstas, ka nekad nav bijusi viena, bet tas esot viņas apzināts lēmums. Sarunas laikā dziedātāja atklās, kā noritējusi viņas un bijušā vīra laulības šķiršana.

    Mūziķe ir precējusies divas reizes, un sarunas laikā atzīst, ka ir laimīga par dzīvi kāda viņai šobrīd ir. Attiecības ar bijušo vīru ir draudzīgas, jo tas esot bijis viens no šķiršanās nosacījumiem, palikt cieņpilnās attiecības pat neesot kopā.

    «Es varu būt lepna par savām attiecībām ar bijušo vīru, manu bērnu tēvu. Tad, kad mēs šķīrāmies, tas nebija viegli, gāja visādi, bet tās ir sāpes un tie ir aizvainojumi, viņi ir jāizdzīvo. Es atceros, ka es nevienam neļāvu jaukties mums pa vidu. Vienkārši vajadzēja paiet laikam. Vienā reizē mēs satikāmies un norunājām, jā mēs varam viens otru neciest, mēs varam viens otru ienīst, bet mēs nekādā veidā to nerādīsim bērniem. Tas nozīmēja, a visas dzimšanas dienas mēs svinēsim kopā, visi svētki, kas saistīti ar bērniem, mēs būsim kopā,» stāsta mūziķe.

    Dzīvojot pēc šāda modeļa, Antra atzīst, ka viņai šobrīd nav problēmu uzzvanīt bijušajam vīram, palūgt palīdzību, kopā svinēt svētkus. Lai arī abiem ir labas attiecības, tomēr uz kāzām viņa bijušo neaicināja, jo tas nebūtu ētiski.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē