• Seksīgajai aktrisei Evai Mendesai – 50. Viņa nav mainījusies kopš deviņdesmitajiem!

    Slavenības
    Estere Jansone
    5. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram/Eva Mendes
    Kubiešu skaistule Eva Mendesa ir meiteņu iemīļotā aktiera Raiena Goslinga liktenīgā sieviete. Ne velti – Mendesas šarms ir neaprakstāms, turklāt viņa ir spējusi saglabāt savu ārieni nevainojamu kopš 90. gadiem.

    Kubiešu izcelsmes aktrise Eva Mendesa plašākai sabiedrībai ir pazīstama ar lomu filmā «Ņujorkas ēnā». Tieši šeit viņa satika savu īsto un vienīgo – meiteņu mīluli Raienu Goslingu. Pāris ir kopā kopš 2011. gada un abu savienībā ir dzimušas divas meitas – Esmeralda un Amanda. Tiesa, slavenību pāris pret savu privāto dzīvi izturas ļoti atturīgi, proti, Mendesa sociālajos tīklos nav nopublicējusi ne vienu pašu bildi kopā ar ģimeni, kā arī filmu pirmizrādēs fotogrāfu objektīvos negozējas kopā ar mīļoto vīrieti. Tomēr ar skaistumkopšanas padomiem Mendesa nevairās dalīties. Lūk, kā viņai ir izdevies saglabāt jauneklīgu izskatu savos cienījamajos 50!

    Eva Mendesa mīl izmēģināt dažādas mājās lietojamās skaistumkopšanas ierīces. Viņas arsenālā ir īpaši sejas masieri, vibrējoši rīki, kas palīdz tikt galā ar tūsku. Mendesa silti iesaka dāmām visus sejas masierus glabāt ledusskapī, jo tā varēšot efektīvāk pamosties un tikt galā ar pampumu.

    Aktrise liek uzsvaru uz mitrināšanu. Ja nomāc kāda ādas nepilnība – Mendesa tic, ka to var atrisināt ar bagātīgu mitrināšanu. Viņa sejai izmanto veco labo kokosriekstu eļļu un treknus sejas krēmus. Tas pats attiecas arī uz ķermeņa mitrināšanu. Žurnāla «Elle» intervijā viņa piekodina lasītājus arī neaizmirst par ūdens lietošanu – arī tas noteikti palīdz aktrisei saglabāt jauneklīgu ārieni.

    Eva Mendesa rītos izlaiž sejas mazgāšanu. Izrādās – tas, viņasprāt, tieši sausina seju. Turklāt, lieks rīta skaistuma rituāls atņem dārgo laiku, kuru labāk varētu pavadīt ar bērniem.

     Skaistā kubiešu aktrise ārvalstu glancētajiem skaituma un modes žurnāliem atklājusi, ka dod priekšroku paštaisītiem sejas kopšanas produktiem nevis dārgiem luksusa zīmoliem. Mendesa stāsta, ka viņa mēdz sajaukt parastāko grieķu jogurtu ar sāli un šo skrubi izmanto uz visa sava ķermeņa. Savukārt pret tūsku aktrise cīnās ar ledus ūdeni – viņa bļodiņā ar ūdeni un ledus gabaliņiem iemērc seju uz pāris sekundēm

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē