• Raimonda Paula mazmeita atpūšas ar slavena miljonāra mazdēlu. Kas viņš ir?

    Draudzība
    Evija Kalnbērza
    6. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Monika Ivonne
    Foto: Picture Agency
    Monika Ivonne
    Miljonāra Jūlija Krūmiņa mazdēls Jūlijs Krūmiņš iestudējuma «Pīters Pens. Sindroms» pirmizrādē īpašu gādību uzņēmās pār Maestro Paula jaunāko mazmeitu Moniku Pedersenu.

    Komponista Raimonda Paula un miljonāra Jūlija Krūmiņa gadiem ilgās draudzīgās attiecības satuvinājušas arī ģimeņu jauno paaudzi. Teātra foajē pamanot Maestro mazmeitu Moniku, Jūlijs Krūmiņš juniors gādīgi steidza sagādāt jaunkundzei glāzi vīna. Tikmēr uzņēmējs Krūmiņš sarunā ar žurnālu «Privātā Dzīve» Monikai veltīja komplimentu: «Viņa palīdzēja organizēt jubilejas svinības un bija lielisks tulks maniem ārzemju viesmāksliniekiem.»

    Gan Maestro mazmeita, gan uzņēmēja mazdēls izglītību ieguvuši un turpina studēt ārvalstīs – Monika ir pabeigusi Losandželosas Kalifornijas universitāti un Romā studējusi režiju, savukārt uzņēmēja mazdēls Jūlijs Austrālijā apgūst ekonomiku. «Šobrīd rit pēdējais studiju gads. Vēl kādus gadus tur padzīvošu un pastrādāšu, tad atgriezīšos un savas zināšanas likšu lietā Latvijā,» atklāja Jūlijs, viens no uzņēmēja divpadsmit mazbērniem.

    Monika Latvijā atgriezās pirms pusgada

    Kino industrijā gūtās zināšanas nu lieti noder, strādājot vienā no vadošajām filmu studijām Latvijā «Mistrus Media». «Esmu tur producente un drīzumā ar mūsu jauno filmu «Marijas klusēšana» dosimies uz Berlīnes kinofestivālu,» lepojas Monika.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē