• Porziņģa un Vizlas mīlai pienācis gals? Pat izdzēsuši viens otra bildes…

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    9. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kristaps Porziņģs un viņa bijusī draudzene Laura.
    Foto: Instagram
    Kristaps Porziņģs un viņa bijusī draudzene Laura.
    Jau pirms vairākām nedēļām kuluāros klīda runas, ka Latvijas slavenākais basketbolists Kristaps Porziņģis atkal esot brīva puiša statusā.

    Par to, ka Porziņģa un viņa daiļās draudzenes Lauras Vizlas attiecībās ir krīze, mēļoja jau septembra sākumā. Baumas pastiprināja fakts, ka Kristaps šoreiz uz ASV, lai spēlētu Bostonas «Celtics» sastāvā, devās viens, bet Laura regulāri sāka parādīties dažādos slavenību burziņos Latvijā. Laura labprāt pozēja fotogrāfiem, izrādot savus luksusa zīmolu tērpus, taču no komunikācijas ar žurnālistiem atturējās.

    Arī Porziņģis atturas no komentāriem par savām attiecībām. No sākta gala Bostonas «Celtics» fanu interese par viņa draudzeni ir ļoti liela. Dažādos amerikāņu medijos apkopota visa pieejamā informācija par komandas jaunpienācēja otro pusīti, un ļoti tiek gaidīta Lauras parādīšanās Bostonā.     

    Porziņģa un bijušās karsējmeitenes attiecības sākās pirms vairāk nekā diviem gadiem, un abi regulāri parādījās viens otra bildēs un video sociālajos tīklos – atpūta tālās zemēs, smalki restorāni, apsveikumi dzimšanas dienā. Tagad visas liecības par viņu kopdzīvi no Kristapa un Lauras virtuālajiem albumiem ir pazudušas. Kristaps dalās saviem ar notikumiem basketbolā, bet Laura izteiksmīgi pozē dažādos tērpos un atklāj, kādas skaistumkopšas procedūras apmeklē. Laura Rīgā apmetusies šikā dzīvoklī un, kā jau iepriekš vēstīja žurnāls «Privātā Dzīve», vasaras beigās reģistrēja pati savu uzņēmumu  SIA «Vizla».

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē