• Paukštello atgriežas Dailes teātrī. Veselība esot uzlabojusies

    Slavenības
    Gita Vīksne
    11. septembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Andersone
    Uz Dailes teātra skatuves pēc sešu gadu pauzes atgriezīsies leģendārais vecmeistars Jānis Paukštello.

    «Jaunie aktieri nāk klāt un rotē, bet manas paaudzes cilvēku teātrī diemžēl pietrūkst,» žurnālam «Privātā Dzīve» atzīst Dailes teātra direktors Juris Žagars. «Esam lūguši teātrī atgriezties Jāni Paukštello. Viņš būs redzams dzejas uzvedumā kopā ar mūsu teātra spīdekli Kārli Arnoldu Avotu,» atklāj Žagars. Filmas «Mans draugs nenopietns cilvēks» zvaigzne ilgu laiku nav spēlējis uz šīs skatuves, un 1. decembrī beidzot atkal priecēs publiku «Čūsku vārdi» pirmizrādē.

    Paukštello darba attiecības ar Dailes teātri pārtrauca 2017. gada 16. jūnijā. «Nu, nav man nekādas depresijas, un neviens mani nav atlaidis,» tolaik norādīja Paukštello un pauda, ka morāli no teātra prom esot jau kopš 2016. gada Ziemassvētku koncerta. «Man ļoti sāka sāpēt mugura, un pirms diviem gadiem no jauna satraumēju avārijā cietušo kāju. Tas viss saistīts arī ar muguras sāpēm. Veselu gadu man bija darba nespējas lapa, un zinu, ko varu izdarīt un ko ne. Tāpēc pieņēmu lēmumu aiziet,» skaidroja Jānis. Tagad, vaicāts par atgriešanos teātrī, aktieris bija nerunīgs. PDz pirms pāris nedēļām aktieru koncertā «Viena vieta uz brieža vēl brīva» sastapa Paukštello sievu Elīnu, kura to baudīja kopā ar draudzeni. «Tveru vasaras pēdējos mirkļus. Gribēju, lai atbrauc arī Jānis, bet pēdējā brīdī pārdomāja, jo nebija noskaņojuma,» neslēpa viņa.

    Šajā vasarā aktierim par sevi atgādinājusi senā muguras trauma, un tās dēļ viņš bija spiests ārstēties slimnīcā. Taču ļaunākais esot garām. Viņš jau aizvadījis uzstāšanos vairākos koncertos, un rudenī piedalās aktiera Andra Bērziņa jubilejas koncertprogrammā. «Jānim tagad nav tik daudz koncertu kā agrāk. Viņam patīk, ka šobrīd var pats sabalansēt slodzi. Ja kaut kur negrib piedalīties, tā arī pasaka. Šobrīd, paldies Dievam, viņam ir laba pašsajūta,» atzina Elīna.

    Kādas vēl pārmaiņas notikušas Dailes teātrī, uzzināsiet jaunākā «Privātās Dzīves» numurā!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē