• Mīlestības spārnota, Liene Ušakova uztetovē slepenā mīlnieka iniciāļus

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    2. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Liene Ušakova nolēmusi pateikties dzīves pavērsieniem un uztetovē uz rokas sava slepenā mīlnieka pirmo burtu. Viņa neslēpj, ja abi tomēr nākotnē nebūs kopā, viņa tik un tā būs iemācījusies sevi ieraudzīt no cita skatupunkta.

    Mākslīgā skaistuma piekritēja Liene Ušakova neslēpj, ka šobrīd viņas sirds ir aizņemta, taču vēl neatklāj sava mīļotā personību. Lai arī viss tiek turēts pilnīgā slepenība, viņa tomēr izlemj, ka svarīgo dzīves cilvēku nepieciešams godināt uz savas rokas, uztetovējot viņa iniciāļus.

    «Konkrēti šis tetovējums ir veltīts ļoti īpašam cilvēkam. Pateicoties šim cilvēkam, manuprāt es sevi esmu ieraudzījusi citā gaismā, bet varbūt nevis tikai konkrēti šim cilvēkam, bet visai apstākļu sakritībai, kas savija mūsu likteņus kopā. Es pieļauju, ja nebūtu šī apstākļu sakritība, mēs nekad dzīvē nebūtu satikušies. Es, iespējams, nekad nebūtu uz šo cilvēku paskatījusies,» atklāj viņa.

    Jau iepriekš influencere tika minējusi, ka jaunais draugs ir vienkāršs latviešu puika, kas ir pilnīgs pretstats viņas bijušajiem.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē