• Mārča Judža sieva par dzīvi pēc skandāla: Es gribu mieru

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    15. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Mūziķa Mārča Judža sieva Rūta Gorkša raidījumā «Kad viņas satiekas» runā par to, kā mainījusies viņas dzīve pēc publiskā ieraksta, kur vaino savu bērnu tēvu vardarbībā.

    Rūta sarunā atklāja, ka šobrīd noris šķiršanās process.

    «Esam procesos. Es gribu mieru. Gribu, lai mani bērni ir mierīgi un laimīgi. Mēs šobrīd esam šķiršanās procesā, mēs neesam oficiāli vēl šķirti. Šajos procesos noteikti dominē kaut kādi ego. Ja mēs abstrahējamies no tā kodola, par ko bija mans «Facebook» raksts, un ņemam to, ka šķiras sieviete un vīrietis – vecāki,- tad ļoti daudz kas ir atkarīgs no vecāku veselā saprāta un gudrības, un vēl daudziem apstākļiem. Bet es te nevaru ielikt savu situāciju. Es arī instancēs saskaros ar to – šie jau te ķīvējas, tas viss tik viennozīmīgi nav,» saka Gorkša.

    Rūta apgalvo, ka ar Mārci nekomunicē – abu sarunas ritot tikai par bērniem. Šobrīd pastāvot pagaidu tiesas spriedums par saskarsmes kārtību abiem vecākiem. Šobrīd bērni dzīvojot kopā ar mammu. Vecākajai meitai ir 16, dēlam ir 14, un jaunākajai meitai ir seši gadi.

    «Es ļoti daudz runāju ar saviem bērniem – viņi zina visu situāciju. Vai publicitāte viņiem kaut ko sliktu izdarīja? Ja jā, tad ļoti minimāli. Jaunākais bērns – tur vispār nav runas, tur visu paņēmu es uz sevi, tur nav aiz muguras runāšanas,» pauž Rūta.

    Vaicāta, vai viņa bērnu acīs saglabās pozitīvu tēta tēlu, viņa saka: «Es piekrītu, ka tas ir būtiski. Es pie saviem apstākļiem daru, ko varu, bet melot es nemelošu.»

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē