• Mācītāja Kalniņa meita filmējas erotiskā filmā: Mana dzīves uztvere nav reliģiska

    Slavenības
    Lauma Lapsa
    3. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Linda Kalniņa
    Foto: No publicitātes materiāliem
    Linda Kalniņa
    Populārais režisors Dž. Dž. Džilindžers uzņēmies ekranizēt erotisko bestselleru autores Karīnas Gleitneres romānu «Ekstāze». Par galveno varoni viņš izvēlējies nevis kādu slavenu aktrisi, bet gan savu bijušo asistenti.

     

    Pirms vairākiem mēnešiem daudzus pārsteidza ziņa par režisora Dž. Dž. Džilindžers uzņēmies filmēt seriālu pēc grāmatas «Ekstāze» motīviem. Tagad paziņots, ka gada beigās būs arī filma, kuru demonstrēs kinoteātrī. Erotisko bestselleru autores fanus visvairāk nodarbināja jautājums – kurai Latvijas aktrisei tiks atvēlēta galvenās varones – seksīgās fotogrāfes – loma? Atbildi nevarēja iedomāties neviens.

    Galvenās kaislības uz ekrāna izspēlēs daiļa tumšmate no slavenās Kalniņu dzimtas – viņas tēvs ir mācītājs Krists Kalniņš, vectētiņš – komponists Imants Kalniņš, bet tante – aktrise Rēzija Kalniņa.

    Ar Džilindžeru Linda Kalniņa iepazinusies, pateicoties tēva dvīņu māsai Rēzijai Kalniņai. Linda Latvijas Kultūras akadēmijā studēja horeogrāfiju, un Rēzija viņu uzrunāja, vai negribot strādāt teātrī. Jau drīz viņai tika uzticēts režisora asistentes darbs. Pirms četriem gadiem kuluāros izskanēja runas, ka Linda esot režisora jaunā mūza un abus vienojot kas vairāk par darba attiecībām. Džilindžers gan šādas runas toreiz noliedza, bet viņa draudzība ar Lindu turpinājās arī pēc režisora aiziešanas no Dailes teātra. 

    «Bija bailīgi piekrist, bet būtu bijis stulbi nepiekrist,» par piedāvājumu filmēties erotiskajā seriālā PDz saka Linda. Atbildot uz jautājumu, vai viņu nebiedē tas, kā sabiedrība uztvers faktu, ka mācītāja meita piekritusi tik izaicinošai lomai, Linda saka: «Katram ir savas izvēles. Runa tomēr ir par profesiju, kas bērniem un vecākiem var atšķirties. Es savas izvēles necenšos balstīt uz vecāku izvēlēm. Mana dzīves uztvere nav reliģiska.» Linda, kas dzimusi Krista Kalniņa pirmajā laulībā, neslēpj – tēva ietekme uz viņas dzīves redzējumu bijusi gaužām maza.

    «Neesmu augusi visu bērnību ar Kristu, tāpēc šo dzīvi uztveru nedaudz citādāk nekā viņš.

    Mūsu pieeja dzīvei atšķiras. Bet es respektēju viņa izvēli. Un es ceru, ka viņš respektēs manējo,» tā Kalniņa.

    Vairāk lasiet un skatiet žurnālā «Privātā Dzīve»!

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē