• Latviešu komiķi dziļi satriec populāra aktiera dzīve: Vairs negribu būt slavens un bagāts

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    26. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Rihards Čerkovskis.
    Foto: Facebook
    Rihards Čerkovskis.
    Komiķis Rihards Čerkovskis vēl nesen sapņoja par visu, kas bija slavenajam aktierim. Tagad viņš saprot, ka tas nav nekā vērts…

    «Izlasot šo grāmatu, es saprotu, ka vairs negribu būt slavens un bagāts,» atzīstas komiķis Rihards Čerkovskis. Viņš dalījies ar emocionālu ierakstu par nupat izlasītu dzīvesstāstu. 

    «Pēdējos 10 gadus esmu skrējis pakaļ panākumiem, statusam, iluzoriem sabiedrības apliecinājumiem, finansiālajai labklājībai un godalgām.
     

    Man likās, ka tad – kad būšu bagāts un slavens, lūk tad es būšu laimīgs. Šo kļūdu pielaiž daudzi no mums,» spriež divu bērnu tētis un pasākumu vadītājs Rihards, kurš veido arī komiskas stāvizrādes.
    Šādas pārdomas viņā raisījis amerikāņu aktiera Metjū Perija stāsts. Metjū, kurš daudziem zināms kā Čāndlers seriālā «Draugi», pērn oktobrī pēkšņi nomira. Viņa autobiogrāfija, kurā Metjū atklāj drūmākās dzīves epizodes, jaunajam komiķim palikšot atmiņā vēl ilgi. 

    «Pēdējā «Draugi» sezonā viņa atalgojums bija vairāk kā 1 000 000 dolāru par vienu sēriju!

    Vai viņš bija laimīgs? It nemaz nē. Narkotikas un alkohols bija pārņēmis viņa dzīvi. Mūžīgās bailes, ciešanas, egocentriskums, dusmas…» uzskaita latvietis. «Skumji. Neko vairāk es nespēju bilst. Zinu tikai to, ka, kad viņš bija jauns, viņš alka pēc bagātības un slavas, jo viņš bija pārliecināts, ka tad viss būs labi. Viņš nav vienīgais, daudzi cilvēki iekrīt šajās ego lamatās, arī es… Bet paldies Dievam, man bija lemts izlasīt šo grāmatu. Un arī Vila Smita grāmatu, viņam bija līdzīgs stāsts, tikai Vils nebija narkomāns. Esmu izlasījis arī daudzas citas grāmatas, kas māca, ka laime nav naudā un slavā, bet tieši šī grāmata man palīdzēja to izprast. Mr. Riharda Čerkovska EGO, kā teica mana mirusī omīte – EJ BEKOT! Bet es tikmēr, noskaitīšu pateicības lūgšanu tam Kungam par visu to, kas man jau ir. Un turpmāk es vairs neskriešu pakaļ kaut kam, kā man vēl nav, bet mācīšos novērtēt to, kas man jau ir,» apņēmies Rihards.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē