• Laima Vaikule 70. jubileju svinēs ļoti eksotiski. Zināms, kādi smalki viesi ieradīsies

    Slavenības
    30. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Pēdējo reizi viņa jubileju pa īstam svinējusi 20 gadu vecumā.
    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Pēdējo reizi viņa jubileju pa īstam svinējusi 20 gadu vecumā.
    Savā dzimšanas dienā atradīšos lidmašīnā,» žurnālam «Privātā Dzīve» atklāj estrādes dīva Laima Vaikule, kurai 31. martā ir liela diena – viņai aprit 70 gadu.

    «Tajā laikā būšu Anglijā, apciemošu draudzeni, kura todien pati svinēs savu dzimšanas dienu,» žurnālam teic Laima Vaikule. Viņa atklāj, ka nekad nav aizrāvusies ar lielu dzimšanas dienu svinēšanu. «Bērnībā tās man patika, jo saņēmu dāvanas. Kad cilvēks izaug, dāvanas vairs nav svarīgas. Ja godīgi, pēdējā dzimšanas diena, kuru svinēju, bija pirms 50 gadiem, toreiz man palika 20 gadi. Kopš tā laika man savas jubilejas nepatīk. Ja nemaldos, pa visiem šiem gadiem tikai reizi gada skaitļa maiņa tika nosvinēta. Turklāt ne jau īstajā dienā, bet kaut kad vasarā,» saka Laima. Taujāta, ko darīt cilvēkiem, kas tomēr dziedātāju vēlas viņu 70. jubilejā iepriecināt, Vaikule gardi smejas:

    «Rakstiet tā – es pieņemu tikai līdzjūtību! Mani priecētu, ja dzimšanas diena netiktu pieminēta.»

    Tomēr tā vis gluži nebūs, ka Laimas jubileja paliks bez ievērības. Pavisam drīz viņai plānots kāds īpašs ceļojums. Gaviļniece dosies uz Maroku. «Tur satikšos ar draugiem,» nosaka Vaikule, bet neko vairāk pagaidām negribot stāstīt. Runā, ka tieši tur notikšot dzimšanas dienas svinības. Uz tām pošas arī viņas jaunības dienu pielūdzējs, miljonārs Jūlijs Krūmiņš.

    Viņš izteicies, ka būšot arī Maksims Galkins. Visticamāk, draudzeni tur sveiks arī primadonna Alla Pugačova.    

    Laima atzīst – iespēja ceļot viņai ir vislabākā dāvana. Tas viņu no sirds iepriecinot. «Kā jau pensionārei, man ir brīvais laiks, pavadu to, braukājot pa pasauli un skatoties, kā citur ļaudis dzīvo. Man patīk ceļot. Uzskatu, ka cilvēku veido tas, kas viņam ir apkārt. Ja koncentrēsies uz labo un skaisto, tas arī būs. Mēs savu dvēseli audzinām katru dienu, un apkārtējā vide to ietekmē. Ne velti saka, ka sievietēm stāvoklī jāskatās uz skaistām lietām, lai bērns būtu skaists,» tā Laima.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē