• Ķesteris pirms 60. jubilejas: Esmu nedaudz nobijies!

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    8. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ģirts Ķesteris.
    Foto: Kaspars Krafts (Pictures Agency)
    Ģirts Ķesteris.
    «Jau divus gadus trenējos šim apaļajam ciparam,» atzīst aktieris Ģirts Ķesteris, kurš nākamnedēļ svinēs 60. jubileju. Viņam svētki iekrīt Valentīndienā, turklāt vēl būs arī jāstrādā.

    Jubilejā Ģirts Ķesteris skatītājiem dāvinās izrādi «Vīrietis, kurš gaida». «Ģirts Ķesteris ir nedaudz nobijies, jo uz skatuves būs gandrīz viens. Tāpēc trīs gadus lugas «Vīrietis, kurš gaida» eksemplārs gulēja plauktā un kaut ko gaidīja… Bet nu, kā teica Čehovs, tai bisei vienreiz ir jāizšauj. Par laimi, man blakus tajā šāvienā tomēr būs divas meitenes Ērika Eglija-Grāvele un Lelde Dreimane. Ceru, viņas man draudzīgi piebalsos, bet vāvuļotājs būšu es viens,» par svētku vakara pirmizrādi teic aktieris.

    Ģirts Kesteris, vaicāts, kā viņam šķiet, vai 60 gadi ir liels vecums, žurnālam «Privātā Dzīve» atzīst, ka šis ir tāds apgaismības laiks. «Tu lietas sāc nevis krāsot, bet pieņemt, kādas tās ir. Lai gan esmu vectētiņš, tas neizslēdz trakulību un dauzonību – īpašības, kas man vienmēr ir piemitušas.»

    Viņš uzsver, ka īstenībā 60. jubilejai trenēties sācis pirms diviem gadiem, kad viņam palika 58 gadi.

    «Ar vienaudzi, skolas laika draugu, aizpērn vienojāmies, ka visiem teiksim – mums ir 60 gadi. Vismaz es to, ka man ir 60, esmu uztrenējis kā uz trenažiera. Starp citu, ar to draugu ko līdzīgu mēs izpildījām arī pirms apmēram 50 gadiem. Veselu gadu mēs visiem stāstījām, ka mums ir jau 10, lai gan pašiem bija vien deviņi gadi. Vienīgā atšķirība – toreiz trenējāmies gadu, tagad – divus,» nosmejas Ģirts.

    Viņš arī paironizē: «Ir tāds Ričards Bors, kurš savulaik teica: «Ja tu neapzinies, ka 50 vai 60 gadu vecumā tev nav vairs 25 un dzīvo ar tām pašām ambīcijām kā divdesmit piecu gadu vecumā, tad tev Dievs iespers pa pakaļu un norādīs īsto vietu.»

    Plaši par Ģirta attiecībām ar liktenīgajām sievietēm, bērniem un mazbērnu, lasiet jaunākajā žurnāla «Privātā Dzīve» numurā!

    • Ģirts Ķesteris 60. jubilejai gatavojās divus gadus
    • Kā klājas estrādes dīvai Larisai Mondrusai
    • Einars Repše aizrāvies ar mākslīgo intelektu
    • Egons Dombrovskis uz skatuves kāpj sazāļots
    • Modes kliedziens – staigāt bez biksēm
    • Aldis Gobzems piedzīvo vandāļu uzbrukumu
    • Stendera dibinātājs Jānis Bērziņš atkal iemīlējies
    Privātā Dzīve nr06/2024

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē