• Jura Kulakova sieva Laura: Neskumsim, tas nepavisam nebūtu kulakoviski

    Piemiņa
    Marta Kalniņa
    14. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Laura un Juris Kulakovi
    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Laura un Juris Kulakovi
    Pēdējos četrus dzīves gadus līdzās komponistam Jurim Kulakovam bija viņa mīļotā sieva Laura. Viņa pateicas ikvienam par atbalsta vārdiem un mīlestību šajās smagajās dienās.

    Laura bija Jura Kulakova sargeņģelis. Sieva bija līdzās komponistam gan labos, gan grūtos brīžos. Viņi apprecējās pirms četriem gadiem, un tā bija ļoti saskanīga savienība. Tagad, gatavojoties atvadām no vīra, Laura pauž: «Mīļie draugi, mīļie Jura draugi, mīļā Latvija.

    Paldies par bezgalīgo atbalstu, sirdssiltumu un rūpēm, ko esmu saņēmusi un sajutusi šajās ārprātīgi grūtajās dienās.

    Manā telefonā ir simtiem ziņu no jums – piedodiet, bet es neesmu spējusi tās visas izlasīt, kur nu vēl atbildēt. Taču vēlos, lai jūs zināt, ka tās man ir palīdzējušas izturēt un iet, un darīt to, kas ir jādara, lai mēs visi varētu pavadīt Juri viņa pēdējā šīs zemes gaitā tā, kā viņš to būtu gribējis – ar mūziku, protams, kā gan citādi, vai ne?» Otrdienas vakarā Laura Kulakova publiskoja arī informāciju par sava vīra atvadu pasākumu. Tas notiks «Jurim tik mīļajā Svētās Marijas Magdalēnas baznīcā Vecrīgā». No pulksten deviņiem baznīcā skanēs Jura draugu un kolēģu mūzika. Pēc tam būs svētā mise.

    «Nesiet viņam reibinoši smaržīgas un mirdzoši baltas lilijas un rozes – tās viņš mīlēja visvairāk,» aicina Laura.

    «Nu, un man taču jums nav jāsaka, ka Juris jau nemaz nevar tā vienkārši aiziet un vairs nebūt. Juris ir nemirstīgs – tieši tik, cik nemirstīga ir viņa mūzika. Vakar, šodien, rīt un mūžībā līdz laika galam. Tāpēc neskumsim – tas nepavisam nebūtu kulakoviski. Klausieties, draugi, Jura radīto mūziku, kurā neviena nots nav nejauša – viņš dzīvo un dzīvos tajā vienmēr kopā ar mums. Un, ziniet, vēl ko jums teikšu – ausieties, draugi, uzmanīgi uz debesu pusi. Tas ir pilnīgi droši, ka Juris jau tur rīko kādu pamatīgu rokenrolu!» tā Laura Kulakova.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē