• Ieva Adamss satiekas ar celtnieku. Beidzot atradusi īsto vīrieti?

    Attiecības
    Evija Kalnbērza
    14. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls santa arhīva
    Bijusī radiogeiša Ieva Adamss mākslinieka Arvila Lindes izstādes atklāšanā ieradās kopā ar līdz šim saviesīgos pasākumos neredzētu vīrieti.

    Pirms vairāk nekā diviem gadiem izjuka Ievas Adamss laulība, un lielākoties viņa saviesīgus pasākumus apmeklē viena. Taču žurnāls «Privātā Dzīve» novēroja, ka šajā vakarā Ieva ieradās kāda galanta kunga pavadībā. Viņa bija satraukta un pat samulsa, kad tika taujāts par kavalieri: «Viņš ir mans draugs. Agrāk dzīvoja Maskavā. Bet vairāk gan neko neteikšu.»

    Mazliet runīgāks izrādījās pavadonis, kurš bilda, ka savulaik dzīvojis Krievijā, bet 2006. gadā tik ļoti iemīlējies Latvijā, ka 2010. gadā Rīgā nopircis sev dzīvokli. «Mani sauc Vladimirs. Darbojos dažādos ar celtniecību saistītos projektos, bet vienkāršāk teikt, ka esmu celtnieks,» tā Vladimirs.

    Kungs bija ļoti galants, turēja rūpi par savu dāmu, savukārt Ieva gādāja, lai pavadonis iepazīst Latvijas smalko sabiedrību. Viņa Vladimiru iepazīstināja gan ar mākslinieku, gan bijušo Latvijas prezidentu Valdi Zatleru.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē