• FOTO: Rutulis atsakās piespraust patriotisko lentīti. Kā viņš to skaidro?

    Slavenības
    Zane Piļka- Karaļeviča
    15. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Normunds Rutulis
    Foto: F64
    Normunds Rutulis
    Lāčplēša dienas priekšvakarā uz muzikālā TV šova «Paaudžu duelis» skatuves pirmo reizi kāpa Latvijas šlāgermūzikas karalis Normunds Rutulis. Vērīgākie skatītāji pamanīja, ka viņš bija vienīgais dalībnieks, kuram pie apģērba nebija sarkanbaltsarkanās lentītes.

    Lāčplēša diena ir datums, kad atzīmē Latvijas armijas uzvaru pār Bermonta karaspēku un tiek aizsākta patriotu nedēļa. Šajā laikā latvieši ar lepnumu pie krūts sprauž lentītes, paužot cieņu valstij un tās varoņiem. Savu patriotismu šādi pauda arī kanāla «360TV» muzikālā šova dalībnieki. Un tikai viens šajā raidījumā izskatījās pēc baltā zvirbuļa, proti, Normunds Rutulis. Viņam lentītes nebija.

    Kāds šova ieraksta aculiecinieks žurnālam «Privātā Dzīve» pastāstīja, ka uz aicinājumiem piespraust karodziņu, Rutulis spītīgi neatsaucies, jo uzskatījis, ka tā esot ārišķība un nepadarīs dziedātāju par lielāku latvieti. Sarunā ar PDz dziedātājs atzina, ka lentīti tiešām nav spraudis, taču uzsver – tas nenozīmē, ka viņš nav savas valsts patriots. Jautāts, kāpēc tad viņš ir bez lentītes, Normunds pauda: «Nezinu. Vienkārši neuzliku! Tas, manuprāt, nebija tas svarīgākais.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē