• FOTO: Aiju Andrejevu vārda dienas ballītē saraudina Aišpurs: Es lepojos ar savu sieviņu!

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    13. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Aija un Jānis.
    Foto: Picture Agency
    Aija un Jānis.
    Ļoti sirsnīgā atmosfērā savu vārda dienu nosvinēja tautā iemīļotā dziedātāja Aija Andrejeva. Tieši šajā dienā viņa sarīkoja sava jaunā albuma prezentācijas koncertu un saaicināja pašus tuvākos – ģimeni, draugus, kolēģus.

    Aijai Andrejevai draugu netrūkst! To apliecināja kuplais savējo pulks, kas ieradās uz dziedātājas vārda dienas svinībām 12. marta vakarā. Tās Aija apvienoja ar ļoti īpašu notikumu – sava un simfoniskā orķestra «Baltic Groove Oschestra» jaunā albuma «Tagadne». prezentācijas koncertu. Tāpēc savā svētku dienā viņa nemitīgi bija uz skatuves, kur saņēma arī ziedus, dāvanas, sirsnīgus apsveikumus un daudz, daudz apskāvienu.  

    Šajā vakarā bija arī tik emocionāli mirkļi, ka asaras nespēja valdīt ne šīs dienas vaininiece, nedz skatītāju zālē sēdošie. Aizkustinoša bija arī viņas vīra Jāņa mūziķa un Aijas satikšanās uz skatuves. Pēcāk Jānis atzina: «Es lepojos ar savu sieviņu par viņas un kolēģu jaunāko veikumu – albumu «Tagadne». Un ne tikai par to! Un diezgan pamatoti uzskatu, ka šis ir viņas līdz šim labākais veikums. Cits plauktiņš. Lepojos!»

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē