• Elīna Didrihsone atklāj šausmošo pieredzi ar bāriņtiesu: Tur bija kā cietumā

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    21. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Uzņēmēja un influencere Elīna Didrihsone viesojas raidījumā «Kad viņas satiekas». Nav noslēpums, ka Elīna savā «Instagram» profilā neko neslēpj – arī savu dēlu Džeisonu. Šī iemesla dēļ viņai ar vīru reiz nācās doties uz bāriņtiesu.

    Raidījuma viešņa atklāj, ka viss sācies ar videoklipu, kurā Džeisons, esot pusgadu vecs, uz sāna gulējis mīkstā krēslā. Tas izraisījis vētrainas diskusijas Elīnas sekotāju vidū, kā rezultātā ar viņu sazinājās arī bāriņtiesa.

    «Kad man zvanīja pa telefonu, es prasīju: «Jūs vispār saprotat, kam jūs esat piezvanījusi?» Jūs varat kaut tagad pieklauvēt pie manām durvīm –  redzēsiet, ka man šeit sēž vislaimīgākais bērns, kuram ir trīs auklītes apkārt un vēl vecāki mājās. Vai tik tiešām jūs savu laiku tērējat uz šo?» sašutumu pauž Elīna.

    Uzņēmēja, cienot bāriņtiesas darbu, piekritusi doties uz pārrunām.

    «Mēs devāmies uz tādu kā cietumam līdzīgu ēku. Tur bija daudz bērnu mantiņu, kuras izskatījās gluži kā no šausmu filmām. Mēs apsēdāmies un teicām, ka viņi var iegooglēt mūsu uzvārdu un uzzināt pilnībā visu par mums. Diemžēl, ja esi atpazīstams, tā ir nasta, ar ko jāsadzīvo – ka būs arī tādi cilvēki, kas runās par tevi sliktu un saskatīs problēmas visā, ko dari,» atceroties piedzīvoto, stāsta uzņēmēja.

    Elīna atklāj, ka pēc šī starpgadījuma viņai bijusi doma bērnu sociālajos tīklos vairs nerādīt: «Es apzinājos, ka man ir divas opcijas – vairs nerādīt dēlu sociālajos tīklos vai turpināt to darīt, bet apzināties, ka būs šādi komentāri. Es pieņēmu izvēli šos komentārus gluži vienkārši nedzirdēt un turpināt lepoties ar savas ģimenes laimi.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē