• Efektīgā šovu zvaigzne Jeļena Karadžana atklāj trikus, kā iepazīties ar vīrieti

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    16. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Instagram influencere un TV šovu dalībniece Jeļena Karadžana viesojas «STV Pirmā!» raidījumā «Kad viņas satiekas». Viņa dalās savā stāstā par to, kādā interesantā veidā iepazinusies ar savu vīru, un kā sapratusi, ka ir atradusi īsto cilvēku.

    Izrādās, ka tolaik Jeļena bija viena devusies ceļojumā uz Turciju. Kādu vakaru viņa devusies uz fotosesiju, pēc kuras nolēmusi nobaudīt atspirdzinošu dzērienu kādā kafejnīcā pie jūras. Kad sieviete pamanījusi savu nākotnes vīru, Jeļena apzināti sākusi pievērst sev uzmanību, lai vīrietis viņu ieraudzītu.

    «Es ļoti skatījos viņa virzienā, sāku bīdīt glāzi šurpu turpu, izdvesu arī dažādas skaņas. Un tad jau viņš mani pamanīja, bet es – kautrīgi novērsos. Viņš saprata, ka vēlos ar viņu iepazīties. Atnāca pie mana galdiņa un uzsāka sarunu. Viņš izteica man komplimentu, ka man ir ļoti skaistas acis. Tā arī tas sākās.»

    Jeļena gan atklāj, ka viss noticis palēnām. Pirmajās iepazīšanās dienās abi vien esot baudījuši viens otra sarunas: «Viņš ir elegants, nāk no labas ģimenes un ir labi audzināts, tāpēc pirmajās tikšanās reizēs mums nekā nebija.» To, kā Jeļena sapratusi, ka viņš ir īstais, skaties video!

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē