• Bojarkina pēkšņi zaudējusi darbu teātrī: Tas nav mans brīvprātīgs lēmums

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    19. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Elīna Bojarkina.
    Foto: no izdevniecības Žurnāls Santa ahīva
    Elīna Bojarkina.
    Pēc gandrīz piecus gadus ilgas sadarbības pārtrūkst Latvijas Leļļu teātra un talantīgās aktrises Elīnas Bojarkinas darba attiecības. Viņa bija teātra štata aktrise, bet šogad vadība lēmusi, ka darba līgumu ar viņu vairs nepagarinās.

    «Tas nav mans brīvprātīgs lēmums. Acīmredzot vadībai ar mani nebija pa ceļam. Katrs jauns vadītājs redz savu komandu, kādu viņš vēlas,» žurnālam «Privātā Dzīve» atzīst aktrise Elīna Bojarkina, kas teic, ka teātra vadība nolēmusi nepagarināt ar viņu darba attiecības.

    «Es gan ļoti nepārdzīvoju, jo viss notiek tā, kā tam jānotiek,» piebilst aktrise.

    2022. gadā par Leļļu teātra direktoru kļuva režisors Mārtiņš Eihe, un kuluāros runā, ka viņš neesot bijis mierā ar to, ka Bojarkinai ir pārāk daudz projektu ārpus pamatdarba, tāpēc arī ticis lemts atvadīties no viņas kā štata aktrises. Elīna šīs runas apstiprina: «Jā, tas bija viens no iemesliem. Lai gan mani projekti nekādā veidā nav iespaidojuši darbu… Šosezon man bija tikai viena jauna izrāde.»

    Elīna notikušo cenšas uztvert filozofiski. «Cenšos nedomāt par to, ko darīšu tālāk. Kādu laiku būšu kā pašnodarbinātā aktrise. Viens posms manā dzīvē ir noslēdzies. Man ir pietiekami daudz projektu – muzikālajā izrādē «Sfinksa», situāciju komēdijā «Caurstaigājamā guļamistaba» un tikko sākušies mēģinājumi Willa teātrī bērnu izrādei «Kas mammai somā?»tā Elīna. Līdz sezonas beigām viņa turpinās spēlēt repertuāra izrādēs arī Leļļu teātrī. «Šobrīd notiek sarunas par to, lai es palieku strādāt kā ārštata aktrise, bet nu… laiks rādīs.»

    «Teātris publiski nekomentē darba attiecību jautājumus,» atzīst Latvijas Leļļu teātra valdes direktors Mārtiņš Eihe.

    Plašāk lasiet jaunākajā žurnāla «Privātā Dzīve» numurā!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē