• Ārsts Hosams Abu Meri par nonākšanu slimnīcā: Ilgāk vairs nevarēju gaidīt

    Slavenības
    Gita Vīksne
    4. jūnijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Hosams Abu Meri ar sievu Lindu Abu Meri
    Foto: F64
    Hosams Abu Meri ar sievu Lindu Abu Meri
    Politiķis un gastroenterologs maija beigās nonāca slimnīcā.

    «Man jau kādu laiku ir sirds aritmija, un pēdējā laikā piedzīvoju pat divas lēkmes nedēļā, tādēļ ilgāk vairs nevarēju gaidīt,» PDz stāsta gastroenterologs un politiķis Hosams Abu Meri. TV ziņu moderatores Lindas Abu Meri vīrs maija beigās devās uz Stradiņa slimnīcu.

    «Man tika veikta sirds ablācijas procedūra. Gatavojos tai pusgadu. Tāpat kā citi pacienti, arī es pacietīgi gaidīju rindā uz šo manipulāciju, taču valstī sākās ārkārtējā situāciju, un plānveida operācijas tika pārtrauktas,» stāsta Hosams.

    «No ārsta kļuvu par pacientu, slimnīcā pavadīju trīs dienas. Augsti novērtēju mediķu profesionalitāti, cilvēcīgumu, laipnību un rūpes. Neņemot vērā valstī notiekošo, slimnīcās viss tiek organizēts ļoti labi,» kolēģus slavēja viņš.

    «Mana īsā pieredze stacionārā ļāva vēl labāk saprast, ka mediķiem ir tiešām milzīga slodze, jo pacientu rinda bija ļoti gara. Paldies visiem, kas strādā slimnīcās un poliklīnikās Latvijā, visiem, kas cīnās ar Covid-19 un daudzām citām slimībām. Ārsti un māsiņas dara svētīgu darbu,» atgādināja viņš.

    «Šodien jau esmu atpakaļ darbā,» dažas dienas vēlāk PDz atklāja Hosams. «Tā kā divus mēnešus nestrādājām, arī man ir izveidojusies gara pacientu rinda. Nevaru nenākt uz darbu, jo vajadzīga mana palīdzība,» atzina viņš.

    «Ar vīrusu šobrīd ir jāsadzīvo. Visi pacienti pie manis nāk ar sejas maskām. Arī man pašam tāda ir. Lietoju arī sejas aizsegu, cimdus un halātu, ko regulāri mainu. Ievēroju ar pacientiem distanci, bet, veicot procedūras, izmantoju respiratoru,» saka viņš.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē